Connect with us

Revistateo.ro

afla daca esti o romantica incurabila

Cuplu

Află dacă eşti o romantică incurabilă

O tipă romantică se dă în vânt după bomboanele şi florile de la prima întâlnire, apreciază vizionarea filmelor de dragoste alături de jumătatea ei şi simte nevoia să i se spună cât de mult este iubită şi apreciată zilnic. Dacă te încadrezi în descriere, bine ai venit în club!

CITEŞTE ŞI: CE ANUME LE ATRAGE PE FEMEI LA UN BĂRBAT

Dacă întâlneşti mereu parteneri care te dezamăgesc, ar putea fi timpul să examinezi modul şi motivele pentru care te implici în relaţii şi să îţi rafinezi alegerile, astfel încât să poţi cunoaşte persoane capabile să te însoţească în călătoria în care vrei să mergi. Alegerea unei persoane greşite sau implicarea din motive eronate îţi vor zdruncina eforturile şi vei ajunge înapoi de unde ai plecat, mai nefericită.

Există numeroase tipuri de relaţii, iar fiecare dintre acestea aduce cu sine experienţă. Important de reţinut este că nimic nu se întâmplă aleatoriu. Gândurile, sentimentele, atitudinile, aşteptările şi simţul propriei valori sunt factori determinanţi extrem de puternici când vine vorba de longitudinea unei relaţii şi sunt câştigători în faţa “destinului” şi “norocului”.

Epitetul “norocos” poate viza o partidă de sex neaşteptat de bună sau întâlnirea din senin a unei persoane extraordinare, însă nu are nicio legătură cu clădirea unei relaţii de calitate.

Mulţi oameni care se îndrăgostesc la prima vedere o fac în mod regulat. Majoritatea dintre noi îşi găsesc sufletul-pereche cel puţin o dată pe lună. Suntem maeştri ai romantismului, dar neştiutori în ale relaţiilor.

Dar şi această “dragoste în serie” are un scop. Cu fiecare nou episod, învăţăm mai multe despre cine suntem, ce ne dorim şi cum să facem faţă unei relaţii. Uneori avem mai multe de câştigat dintr-o relaţie scurtă, dar pasională, decât de pe urma celor îndelungate, dar plictisitoare.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top