Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Află cum stai cu banii în luna august, în funcție de zodie

Chibzuință, chibzuință, chibzuință și iarăși chibzuință! – Acesta pare a fi dictonul lunii august pentru majoritatea semnelor zodiacale atunci când se aduce vorba de bani!

BERBEC

Banii vor veni și vor pleca cu rapdiditatea unui TGV. Nu ai timp să faci calcule ca să vezi ce profituri vei avea, fapt pentru care te obișnuiești cu situația haotică din portofelul tău.

TAUR

Trebuie să ai mare grijă la cheltuielile inutile. Lasă obiectele scumpe și fără o utilitate temporară și accentuează-te mai mult pe ceea ce ai cu adevărat nevoie și asta pentru că banii nu vor trage la tine așa mult.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE TE MANIPULEAZĂ FĂRĂ SĂ ÎȚI DAI SEAMA

GEMENI

O situație financiară ceva mai bună se anunță pentru tine, însă, trebuie să fii extrem de conștient că proasta investiție a banilor tăi va avea grave consecințe asupra bugetului personal.

RAC

Vei primi ceva mai mulți bani în luna august și asta datorită unei promovări la locul de muncă. Chiar și cu această ridicare de salariu, te pândesc în continuare problemele financiare.

LEU

Nu se mai poate așa! Trebuie să faci ceva să îndepărtezi această stare în care nu produci nimic. Iei taurul de coarne și cauți bani și în gaură de șarpe.

FECIOARĂ

Trebuie să fii extrem de atent cum îți calculezi fiecare bănuț pentru că la finalul lunii s-ar putea să dea cu minus.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top