Connect with us

Revistateo.ro

Află cum poți slăbi în timp ce dormi

Stiri

Află cum poți slăbi în timp ce dormi

În cazul în care întrebați pe cineva cum a reușit să slăbească și vă spune că a făcut asta în timp ce dormea, ar fi cazul să-l credeți pe cuvânt. Asta pentru că există o serie de alimente care duc la arderea grăsimilor în timp ce noi dormim liniștiți.

Iată așadar ce fel de alimente este indicat să le introduceți în regimul alimentar pentru a duce la stimularea metabolismului.

Cereale integrale. Pe lângă numeroasele avantaje pentru sănătate, cerealele reglează nivelul de insulină din sânge, iar carbohidrații din acestea asigură un metabolism corespunzător.

CITEȘTE ȘI: Te lupți cu insomnia? Tratează-te cu acest medicament natural!

Citrice. Nu degeaba sunt incluse în majoritatea curelor de slăbire, întrucât accelerează arderea grăsimilor în timp ce tu dormi liniștit. Mai mult decât atât, lămâile, portocalele sau grapefruit-ul conțin anumite fibre care scot grăsimile din organism.

Leguminoase. Întrucât conțin o serie de proteine greu digerabile, este nevoie de mai multe calorii pentru a fi descompuse corespunzător. Practic, o supă sau o salată cu linte la cină vă poate scăpa în timp de problemele cu greutatea.

Lactate. calciul stimulează descompunerea celulelor de grăsime din organism, motiv pentru care este indicat să le consumăm și la cină. Mai mult, ele păstrează nivelul de zahăr din sânge în limitele normale, iar astfel nu ne vom face griji cu privire la obezitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top