Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce fel de cizme poti purta, in functie de silueta

Inedit

Afla ce fel de cizme poti purta, in functie de silueta

Atunci cand iti alegi incaltarile pentru anotimpul rece ar trebui sa fii foarte atenta la multe aspecte. Nu numai culoarea si modelul care iti plac conteaza! Cizmele pe care le vei purta trebuie sa fie in conformitate cu silueta si statura ta. Doar asa vei arata bine si te vei simti confortabil in ele. In cele ce urmeaza vei afla ce fel de cizme poti purta, in functie de silueta.

Daca esti o doamna sau o domnisoara mica de statura, va trebui sa faci tot posibilul pentru a adauga cativa centimetri in plus. Incearca sa alegi o pereche de cizme cu platforma sau cu tocul gros. Iarna este totusi periculos sa porti tocuri cui, mai ales daca mergi mult pe jos. Nu uita ca cizmele care se ridica deasupra genunchilor nu te avantajeaza! Te vor face sa pari si mai scunda. Evita imprimeurile si modelele complicate si axeaza-te pe ceva simplu pentru a-ti poti alungi silueta.

Pentru doamnele inalte si slabe sunt recomandate cizmele fara toc sau platforma. Asta cred ca este o veste buna. Iarna ne descurcam mai greu pe tocuri si nu vrem sa avem parte de incidente. Daca esti inalta poti purta cizmele peste genunchi. Te avantajeaza chiar foarte mult. Poti purta si cizme pana la jumatatea gambei. Hainele voluminoase in partea superioara te vor ajuta sa iti echilibrezi silueta si sa ai un aspect armonios.

Daca esti o femeie voluptoasa, opteaza pentru o pereche de cizme pana la genunchi. Iti subtiaza silueta si merg aproape la orice tinuta.

Orice ai alege, incearca sa ai un aspect armonios si sa impaci incaltamintea cu hainele. Poti sa alegi culori mai indraznete, dar fii atenta la cum arati in ansamblu. Fii tu insati si adopta un stil care te caracterizeaza. Asta credem ca este cheia succesului! Voi ce parere aveti?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top