Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Joyas: locul de unde iti cumperi incaltaminte de dama perfecta pentru orice moment

Toate femeile au o slabiciune comuna – unele o recunosc, altele nu, insa ea exista: este vorba despre pasiunea uneori aproape obsesiva pentru pantofi. Da, iubim pantofii de dama, ii dorim in garderobele noastre si adesea suntem vulnerabile in prezenta acestor accesorii definitorii. Daca ar fi sa descriem sentimentul exuberant care ne cuprinde atunci cand privim pantofii de dama pe care stim ca urmeaza sa ii achizitionam, am puncta faptul ca inima incepe sa bata mai puternic, iar entuziasmul este la cote maxime atunci cand ii purtam pentru prima oara.

Se pare ca Universul le surade celor pentru care incaltamintea de dama reprezinta un element la fel de esential precum orice alte bunuri consumabile cotidiene: recent, si-a facut aparitia pe piata din Romania un brand tanar, cu accente fresh, care ne-a atras atentia prin unicitatea elementelor care ii definesc: este vorba despre brandul Joyas, pentru care incaltamintea de dama reprezinta mai mult decat obiecte – reprezinta pasiune, implicare si povesti care asteapta sa fie spuse de catre femeile care vor intra in posesia creatiilor lor care iti capteaza atentia instantaneu.

Joyas pare ca detine reteta secreta a incaltamintei de dama perfecte: imbinand in proportii atent calculate materialele de calitate superioara (adica piele 100% naturala), cu precizia rezultata din confectionarea in integritate manuala a pieselor de incaltaminte de dama, cu farmecul celor mai noi trenduri in moda internationala, cu indrazneala design-urilor special create pentru a se plia pe personalitatile care se simt altfel, si cu culorile si texturile care mai de care mai avangardiste si feminine, Joyas reuseste sa se diferentieze categoric de multe alte branduri.

Si, pentru ca se recomanda drept un brand care isi asuma livrarea unei experiente unice, am fost placut surprinsi sa aflam ca Joyas ofera serviciul made-to-order! Practic, daca faci parte din categoria celor care nu reusesc sa isi achizitioneze incaltamintea de dama dorita pentru ca isi gaseste foarte greu o marime potrivita, poti apela cu incredere la Joyas, care iti vor customiza propria pereche de incaltaminte create special dupa masura piciorului tau. Sau, daca intotdeauna ai visat sa porti incaltaminte de dama creata de catre tine, poti sa vii cu propriul tau design, iar Joyas il va transforma in realitate, pentru tine.

Am pornit de la ideea recomandarii unui loc din care iti poti achizitiona incaltaminte de dama perfecta pentru orice moment sau anotimp. Joyas ramane recomandarea calduroasa de astazi, si in acest sens; pentru ca, datorita gamei extreme de variate de produse, cu Joyas iti poti crea cele mai frumoase amintiri la evenimente speciale, poti face toate privirile sa se indrepte asupra ta in fiecare zi, iti poti infrumuseta zilele la birou sau serile de weekend petrecute in oras cu prietenii, sau te poti bucura de plimbari relaxante in tinute chic.

Modelele de sneakers de dama Joyas sunt tot ceea ce ai nevoie pentru o toamna trendy si confortabila. In culori vibrante, combinand intr-o maniera indrazneata texturi diverse, realizati 100% manual din piele naturala, sneakersii de dama pot fi foarte usor accesoriazati in cele mai variate combo-uri vestimentare. Inutil sa mai mentionam ca raportul calitate-pret este unul excelent, daca luam in considerare faptul ca materialele sunt de calitate superioara, iar manufactura este impecabila. Poti comanda sneakersii de dama Joyas, aici: http://joyas.ro/ro/33-sneakers

joyas2

Pentru momentele in care nu poti concepe lumea altfel decat pe tocuri, pantofii de dama Joyas sunt universul in care te poti cufunda linistita. Confectionati din piele camoso, piele de sarpe sau croco, ori piele simpla – toate naturale si de inalta calitate, pantofii de dama cu toc se fac remarcati prin diversitatea design-urilor, prin detaliile inedited si prin combinatiile extravagante de culori. Ii poti gasi aici: http://joyas.ro/ro/30-pantofi

joyas3

Pasiunea pentru elementele luxuriante paote fi si ea satisfacuta, daca vezi pantofii de lux marca Joyas. Realizati din piele lacuita 100% naturala, sau piele camoso de cea mai buna calitate, pantofii de lux cu toc se fac remarcati prin tocul galvanizat, prin manufactura excelenta si prin detaliile rafinate care ii caracterizeaza si care atrag atentia instantaneu. Ii poti vedea aici: http://joyas.ro/ro/32-pantofi-de-lux

Si, pentru ca toamna isi intra in drepturi, poate incepi sa te ingrijorezi in privinta ghetelor de dama pe care sa le porti in acest sezon. Arunca o privire pe site-ul Joyas , si cu siguranta te vei indragosti pe loc de modelele de ghete de dama proaspat iesite din cele mai pricepute maini.

joyas4

Nu in ultimul rand, Joyas iti propune modele inedite de cizme de dama, pentru sezonul de toamna-iarna 2016. Intr-un melanj al detaliilor feminine si trendy, cizmele de dama se prezinta in cele mai variate stiluri, reusind sa se faca placate indiferent de preferintele in materie de stil si moda. Poti opta pentru cizme de dama scurte cu franjuri, confectionate din piele camoso naturala si extrem de confortabile datorita siluetei tocului, pe care sa le porti la tinutele tale de toamna. Daca vrei sa adaugi imaginii tale casual-chic un accesoriu pe cat de confortabil, pe atat de atragator, alege cizmele scurte de dama Glitter; versatile si chic, acestea reusesc sa infrumuseteze chiar si cele mai simple tinute.

Se poarta detaliile metalice si accesoriile pretioase, iar Joyas valorifica acest trend la potential maximum, oferindu-ne cizme de dama scurte care au tocul atent decorat cu pietre pretioase, sau care atrag atentia prin accesorii metalizate supradimensionate.

Iar pentru un efect pur si simplu surprinzator, iti recomandam sa alegi cizmele lungi de dama Eva si Clara, de care ne-am indragostit iremediabil. Confectionate din piele de calitate superioara, naturala, in proportii de 100% lucrate manual in Bucuresti, cizmele lungi de dama reusesc sa evidentieze silueta piciorului intr-o maniera deosebit de eleganta, fiind, totodata, usor de asortat indiferent de stilul vestimentar pentru care optezi. Cu o astfel de pereche de incaltaminte, toamna si iarna ta se vor transforma in anotimpuri ale zambetelor si complimentelor. Le poti vedea aici: http://joyas.ro/ro/35-cizme-de-dama

joyas5

Un brand adresat special femeilor pentru care incaltamintea de dama este o pasiune in adevaratul sens al cuvantului, Joyas reuseste sa aduca experienta achizitionarii acestor accesorii la un alt nivel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top