Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum sa te imbraci pentru a-ti pune in valoare silueta. Poti tine cont de cateva sfaturi simple si vei arata asa cum iti doresti.

Stil de viata

Cum sa te imbraci pentru a-ti pune in valoare silueta

Daca vei respecta cateva reguli simple, atunci hainele pe care le vei purta iti vor complimenta silueta. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti regulile de mai jos si astfel vei arata asa cum iti doresti. Cand cunosti cateva reguli, vei sti cum sa te imbraci astfel incat sa fii mereu in pas cu moda si sa arati impecabil.

Pune-ti in valoare silueta. Afla cum sa te imbraci respectand cateva reguli

1. Verifica daca sutienul isi face treaba. Asta inseamna ca trebuie sa iti sustina sanii, sa aiba marimea potrivita.

2. Acorda atentie printurilor. Daca ai cateva kilograme in plus, atunci printurile pot fi mai mari. Si viceversa.

3. Pentru a parea mai inalta si eleganta, opteaza pentru o vestimentatie monocromatica. Regula se aplica si pentru culoarea alba.

4. Daca vrei sa ai un look ingrijit, alege sa porti blugi cu buzunare largi, drepte.

5. Pentru a crea iluzia ca picioarele tale sunt mai lungi, tot ce trebuie sa faci este sa renunti la ideea de a purta tocuri care au aceeasi nuanta ca a tenului tau.

6. Te poti juca. Cum? Folosindu-te de culori pentru a pune in evidenta anumite parti ale corpului care iti plac. Sau pentru a ascunde acele parti care nu te multumesc. Cum poti face lucrul acesta? Poarta culori deschise in zonele pe care iti doresti sa le scoti in evidenta. Opteaza pentru nuante inchise in cazul in care exista anumite parti ale corpului pe care iti doresti sa nu le evidentiezi, sau vrei sa le diminuezi.

7. Daca vrei sa pari mai slaba, atunci te poti folosi de mici trucuri. Opteaza pentru printuri Chevron, rochii stranse in talie.

Regulile de mai sus pot fi puse in aplicare cu usurinta. Asa ca, daca iti doresti sa fii eleganta, sa iti scoti in evidenta anumite trasaturi fizice care iti plac sau, din contra, vrei sa ascunzi unele zone de care nu esti foarte multumita, atunci poti lua in considerare sfaturile de mai sus.

Articole pe aceeasi tema:

De ce nu e bine sa iti usuci hainele in camera

Boala ascunsa a femeilor care poarta haine stramte

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top