Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este stilul vestimentar al Innei

Inedit

Afla care este stilul vestimentar al Innei

Inna este cu certitudine una dintre vedetele cele mai apreciate de la noi. A reusit sa se faca auzita peste hotare, iar aparitiile ei sunt dintre cele mai fabuloase. De-a lungul anilor artista s-a transformat pe toate planurile, iar asta se vede. Stilul ei s-a imbunatatit considerabil si acum este una dintre cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu. Ne place de Inna si mai jos va aratam cateva detalii despre stilurile pe care ea le abordeaza atunci cand este pe scena, pe covorul rosu sau la o iesire in oras. Afla care este stilul vestimentar al Innei in cele ce urmeaza!

In ceea ce priveste stilul pe care il adopta pe scena, observam ca Inna este o fana declarata a body-urilor. Fie ca este in Mexic sau pe scena in Bucuresti, artista este sexy si atragatoare imbracata intr-un body care ii pune in valoare formele. Si culorile pe care le poarta o avantajeaza foarte mult. Stilistii ei fac cu siguranta o treaba foarte buna!

Cand apare pe covorul rosu, Inna prefera branduri precum Herve Leger, Alexander McQueen sau Jimmy Choo. Rochiile mulate si pantofii foarte inalti o pun pe Inna in evidenta de fiecare data. Asa ca mereu aparitiile ei pe covorul rosu sunt delicioase.

Stilul de zi cu zi al cantaretei este unul foarte modern. Ea alege de fiecare data cate o piesa de rezistenta care sa ii puna in valoare toata tinuta. Pantalonii scurti si topurile iesite din tipar sunt preferatele ei. Totodata Inna alege sa poate aproape mai tot timpul printuri indraznete si culori puternice. Cu siguranta acestea o avantajeaza pe talentata bruneta. Accesoriile sunt si ele parte din outfit-urile Innei si au un rol foarte important pentru ca ii desavarsesc aspectul.

Tu ce parere ai despre stilul pe care artista noastra il adopta? Crezi ca i se potriveste?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top