Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Adrian Perjovschi – maraton aniversar cu vedete, transformari radicale si personalitati din istoria Romaniei

12 ore de show live de hair-styling, 16 fotomodele si celebritati transformate personalitati feminine iconice ale Romaniei cu ajutorul carora a scris “Istoria feminitatii romanesti” din 1900 pana in 2020, 30 de hair-stylisti si make-up artisti, peste 50 de tinute vestimentare create special cu acest prilej de designerul roman Andra Turcanu, peste 200 de invitati-prieteni, zeci de vedete si un sarbatorit fericit si plin de adrenalina – toate sunt ingredientele evenimentului-maraton din 26 septembrie prin care hair-stylistul Adrian Perjovschi si-a sarbatorit ziua de nastere si 10 ani de Jovsky Studio.

Regina Maria, Martha Bibescu, Elvira Popescu, Sanda Marin, Maria Tanase, Margareta Paslaru, Corina Chiriac, Angela Similea, Loredana, Andreea Marin sau Andreea Esca au fost aduse printre cei prezenti de specialistii care au lucrat fara pauza si au jonglat cu accesorii, peruci, mese, aplicatii pe par si tinute pana cand modelele au aratat in trasaturi, aspect si gesturi precum personajele pe care le aveau de interpretat.

Feli, Adelina Pestritu si Diana Dumitrescu au intrat si ele in jocul transformarilor radicale de look din cadrul celui mai lung show live de hairstyle din Romania. Feli s-a transformat in doar cateva ore in Maria Tanase, personalitatea ei preferata din muzica si cultura romaneasca, Diana Dumitrescu a renuntat la blond pentru cateva ore si a intruchipat-o pe Andreea Marin, iar Adelina Pestritu a fost un personaj din viitor, cu alura spatiala, cu aplicatii argintii in par, bocanci cu toc, rochie metalica din plasa si ruj cu aspect glaciar.

La eveniment au fost prezenti prieteni, colaboratori, dar si celebritati care ii apreciaza talentul si munca de 10 ani: Doinita Oancea, Adela Popescu, Radu Valcan, Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, Roxana Ciuhulescu, Olivia Paunescu, Cristina Ciobanasu, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Mihaela Calin, dar si Geta Voinea, cea care l-a initiat pe Adrian Perjovschi in tainele hair stylingului au fost doar cateva dintre celebritatile care au petrecut la ziua lui Adrian Perjovschi si a feminitatii romanesti.

“Nu se putea sa am o aniversare mai frumoasa, a fost cea mai frumoasa zi de nastere din viata mea. I-am avut pe toti cei dragi alaturi si am reusit impreuna cu cei din jur, sa-mi implinesc un vis, sa arat impreuna cu echipa mea ca femeia din Romania a fost mereu un model de eleganta, putere si frumusete. Inainte sa inceapa evenimentul, incercam sa-mi imaginez cum vor arata aliniate, sub ochii nostri Maria Tanase, Margareta Paslaru, Regina Maria, Marta Bibescu si toate celelalte personalitati care au scris istoria feminitatii romanesti. Insa, momentul in care au fost toate gata, in care am vazut decadele elegantei in acelasi tablou, in care au aparut si vedetele transformate a fost unul pe care nu-l voi uita niciodata. Mi-au dat lacrimile si nu ma puteam opri din a spune: “Cat de frumoase sunt! Cat de mult seamana! Cat de frumos este totul!”, povesteste cu emotie si recunostinta sarbatoritul Adrian Perjovschi.

Mai multe informatii, imagini si fotografii de la evenimentul 10 ani de Jovsky Studio se pot gasi pe Facebook – https://www.facebook.com/JovskyStudio/ si Instagram – https://www.instagram.com/jovskystudio/ .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top