Connect with us

Revistateo.ro

Adio, implanturi fesiere! Metoda care le poate bucura pe femeile care vor un posterior superb fara interventii periculoase

Frumusete

Adio, implanturi fesiere! Metoda care le poate bucura pe femeile care vor un posterior superb fara interventii periculoase

Exista alternativa la implantul fesier? Ei bine, da! Iar alternativa se numeste lipoaspiratie sau, metaforic vorbind, sculptura fesiera. Metoda nu este noua dar este foarte putin cunoscuta de doamnele din Romania.

Chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos vorbeste pentru site-ul perfecte.ro despre implanturile fesiere, care, potrivit specialistului, prezinta un risc mai mare pentru sanatate: „Este bine cunoscut faptul că implanturile fesiere au un grad de risc mai crescut comparativ cu alte proceduri estetice chirurgicale. Tocmai de accea in ultimii ani se cauta o alternativa mai sigura, sculptura in fese fiind practic o interventie lipsita de riscuri si cu rezultate estetice impecabile”.

Liposculptura fesiera, in schimb, este o tehnica avansata de modelare a zonei fesiere. „Prin indepartarea grasimii si cateodată remodelarea acesteia este scoasa in evidenta forma rortunjita a posteriorului si sunt definiti muschii din acea zona. Pentru a obtine posteriorul dorit se poate realiza liposculptura regiunii prin care extragem excesul de grasime de la nivelul coapsei laterale si posterioare, creand aspectul unui posterior bombat. In anumite cazuri acest procedeu poate fi completat cu lipofilling-ul, prin care injectam grasimea extrasa in partea superioara a regiunii fesiere”, mai precizeaza chirurgul estetician.

Pericolele implantului fesier sunt: schimbarea pozitiei implanturilor care poate duce la o asimetria a feselor din cauza asezarii si a miscarii constante pe care o faci in fiecare moment in timpul zilei; riscul ruperii implantelor din cauza presiunii intense exercitate in zona operatiei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top