Connect with us

Revistateo.ro

Posterior de diva FARA implant fesier

Stiri

Posterior de diva FARA implant fesier

Posterior de diva FARA implant fesier. Femeile alearga dupa frumusete si pentru a deveni perfecte recurg de multe ori la operatiile estetice: mariri de buze, de bust, de sani sau chiar isi pun implant fesier.

Exista insa o alternativa la implantul fesier, si anume sculptura fesiera, cu ajutorul lipoaspiratiei.

„Este bine cunoscut faptul ca implantele fesiere au un grad de risc mai crescut comparativ cu alte proceduri estetice chirurgicale. Tocmai de accea in ultimii ani se cauta o alternativa mai sigura, sculptura in fese fiind practic o interventie lipsita de riscuri si cu rezultate estetice impecabile”, a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos pentru kudika.ro

Lipoaspiratia este o procedura tehnica prin care se perfectioneaza forma feselor: “Prin indepartarea grasimii si cateodata remodelarea acesteia este scoasa in evidenta forma rortunjita a posteriorului si sunt definiti muschii din acea zona. Pentru a obtine posteriorul dorit se poate realiza liposculptura regiunii prin care extragem excesul de grasime de la nivelul coapsei laterale si posterioare, creand aspectul unui posterior bombat. In anumite cazuri acest procedeu poate fi completat cu lipofilling-ul, prin care injectam grasimea extrasa in partea superioara a regiunii fesiere”, a mai spus chirurgul estetician.

Implantul fesier este periculos pentru sanatate deoarece schimbarea pozitiei implanturilor poate duce la un rezultat inestetic, cu fese asimetrice. Locurile unde au avut loc inciziile se pot infecta pe urma iar fesele capata o culoare violeta, ca si cum ar fi suferit o trauma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top