Connect with us

Revistateo.ro

bauturi

Stiri

ADIO băuturi din comerţ. Încearcă aceste 4 variante răcoroase de vară

Pentru că anumite băuturi din comerţ vin la pachet cu o cantitate mare de zahăr, îndulcitori sau coloranţi, îţi oferim patru variante prin care să te răcoreşti într-un mod sănătos.

CITEŞTE ŞI: Planta de vară care te scapă de boli

În caz că ţi se face poftă de o băutură răcoritoare, poţi alege una din cele 4 variante de mai jos:

1. Suc de pepene roşu şi lime. O variantă excelentă de a te răcori în această vară o reprezintă sucul de pepene roşu, combinat cu puţin lime. Pune pepenele la blender, iar la final adaugă câteva cuburi de gheaţă şi două-trei frunze de mentă.

2. Ceai verde, iasomie şi gheaţă. Ştim cu toţii cât de benefic este ceaiul verde pentru organism şi, în timp ce iarna te încălzeşte atunci când îl bei cald, vara poţi să-l păstrezi la frigider şi să-l consumi rece. Poţi pune în el şi puţină zeamă de lămîie sau miere, în caz că nu suporţi gustul.

3. Infuzie de castraveţi. Poate ţi se pare uşor ciudată, însă această băutură este excelentă pentru organism. Taie castraveţii în rondele şi lasă-i peste noapte în apă, alături de busuioc sau mentă şi zeamă de lămâie. A doua zi vei găsi în frigider o băutură cu efect de hidratare, pe care o poţi savura încă de la prima oră.

4. Limonadă cu mentă. Prin aportul ridicat de vitamina C, lămâia are un efect alcalin asupra organismului şi, în combinaţie cu menta, ce ajută la digestie, poţi obţine o băutură excelentă prin care te poţi răcori vara la plajă, sau pe balconul locuinţei tale. Alege să pui miere dacă vrei să dai un gust uşor dulceag şi uită de zahăr în acest sezon.

Sursa foto picshunger.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top