Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ADEVARUL DESPRE ZODIILE MASCULINE. Cine domina si cine se lasa dominat, in procente

Este dominator sau se lasa dominat? Afla adevarul despre fiecare semn zodiacal masculin. Afla-i slabiciunile, in horoscopul de mai jos!

BERBEC: 77% DOMINATOR

Ii place sa aiba ultimul cuvant. Uneori simte ca este nesigur pe deciziile sale, iar pentru asta apeleaza la a-si impune autoritatea prin metode care mai de care mai ingenioase. Te domina chiar si atunci cand nu iti dai seama.

TAUR: 60% SE LASA DOMINAT

Barbatul Taur este fidel si ascultator. Nu vrea sa isi raneasca iubita sub nicio forma, iar pentru asta va recunoaste chiar si greseli pe care nu le-a facut.

CITESTE SI: Află care sunt zodiile de care nu trebuie să te îndrăgosteşti

CITESTE SI: Cele mai frumoase povești de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

GEMENI: 55% SE LASA DOMINAT

Cu toate ca pare stapan pe deciziile sale si lasa impresia ca este cocosul in relatie, Geamanul este mai degraba dominat decat dominator.

RAC: 74% DOMINATOR

Barbatul Rac are o sensibilitate uriasa. Este barbatul-paradox al zodiacului: este timid, dar se impune cu fermitate, este ascultator, dar impune sa fie ascultat tot timpul. Si da, este foarte dominator.

LEU: 81% DOMINATOR

Nu concepe sa traiasca alaturi de o partenera care sa nu ii faca mereu complimente. Este destul de narcisist si face exces de putere uneori, impunandu-se chiar si cand nu are dreptate.

FECIOARA: 62% SE LASA DOMINAT

Barbatul Fecioara nu are nicio problema sa fie sub papucul femeii, atata vreme cat o iubeste din toata inima. Acesta cedeaza de cele mai multe ori pentru a evita conflictele in cuplu.

Afla procentele celorlalte semne zodiacale masculine si vezi cine domina si cine se lasa dominat!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top