Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu a făcut anunțul după ce a fost la medic. Ce se întâmplă cu vedeta?

Staruri

Adela Popescu a făcut anunțul după ce a fost la medic. Ce se întâmplă cu vedeta?

Adela Popescu a anunțat recent că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Este vorba tot despre un băiețel. Este foarte fericiță. A trecut cu bine de primul trimestru. Acum își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în această perioadă. A fost la medic și a făcut anunțul legat de un subiect care ar trebui să intereseze pe orice femeie. Mai jos vei vedea despre ce este vorba.

Adela Popescu a făcut anunțul după ce a mers la medic

Adela Popescu a mers la un control de rutină efectuat la nivelul sânilor. Este un lucru pe care orie femeie trebuie să îl facă indiferent de vârstă. Acum, fiind însărcinată din nou, artista trebuie să aibă grijă de ea și să meargă periodic la control.

„La vizita trecută mi-a spus că totul e în regulă, dar că își dorește o reevaluare la câteva luni după ce întrerup alăptarea, astfel, rezultatul fiind cu adevărat sigur. Recomand tuturor mămicilor un control mamar după întreruperea alăptării și nu numai. Prevenția salvează vieți!”, a scris Adela Popescu pe contul ei de pe o rețea de scoializare. De asemenea, a postat și o fotografie alături de medicul ei.

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu este însărcinată

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu Radu Vâlcan?

Astfel, prin acea postare, vedeta a atras atenția asupra unui lucru esențial pentru orice femeie. Le recomandă tuturor mămicilor să meargă la medic pentru a efectua un control mamar. Acest lucru trebuie să fie făcut după ce este întreruptă alăptarea, dar nu numai. De asemenea, a subliniat faptul că prevenția poate salva vieți, lucru cât se poate de adevărat.

Așadar, orice femeie trebuie să meargă la medic pentru analizele de rutină. În felul acesta pot fi prevenite numeroase afecțiuni cu care, din păcate, se confrtună multe femei. Așa cum a spus și Adela Popescu, prevenția salvează vieți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top