Connect with us

Revistateo.ro

Adda, la TEO LIVE: "Am fost ceruta de nevasta intre doua sate"

TEO live

Adda, la TEO LIVE: „Am fost ceruta de nevasta intre doua sate”

Cantareata Adda este invitata lui Teo Trandafir la sesiunea de live de pe Facebook. Vezi mai jos cele mai importante declaratii ale artistei:

„Sunt genul de om care vrea sa se implice in tot”

„Vreau sa fac mereu lucruri. Am o echipa care ma ajuta, dar sunt genul de om care vrea sa se implice in tot. Daca eu am facut piesa, e normal ca eu sa imi imaginez clipul. Suntem multi in echipa. Ne punem ideile cap la cap, dar de obicei eu fac scenariile: vreau aia si aia… (…)

Sunt vazuta ca o fata simpla care face muzica. Eu asa simt ca ma vad oamenii. Daca postez o poza in care sunt mai aranjata parca nu le place. E ciudat. Oamenilor le place sa fiu eu mai naturala. Imi place sa stau in trening, fara machiaj, fara toc. (…)

Astazi, m-am dus la copilasul meu, l-am mangaiat pe fata si mi-a zambit. A fost un zambet… Sunt asa de mandra! E un sentiment greu de explicat.

Iubitul m-a cerut de nevasta intre doua sate. M-am prins ca mi-a luat inelul si mergeam cu masina linistiti. Din vorba in vorba i-am zis ca mi-a luat inelul. I-am zis sa opreasca undeva unde e frumos. Am oprit undeva intre doua sate si m-a cerut. M-a pupat, m-a cerut, m-a luat in brate si apoi am pornit iar la drum. (…)

Sunt o persoana funny. Chiar am glume misto. Acasa nu stau si plang si imi tai venele. Sunt si happy, iar piesele mele nu sunt triste, ci sunt piese motivationale. M-am saturat sa fiu numita fata nisata, trista. Mi se spune foarte deschis asta si eu nu cred ca e asa. (…)

Nu ma gandesc neaparat sa vand albume. Nu ma gandesc la bani. Fac muzica pentru oameni. Vreau sa le transmit niste mesaje. Ascultam Mozart eu si bebele. Cel mai des ascultam piesele mele. Ne intalnim toata gasca si facem cate 4-5 idei. Apoi le ascult si ma gandesc ce trebuie sa adaug, ce sa mai modific.

Un coleg de liceu i-a spus ca a devenit faimoasa pe Youtube

Acum sunt foarte multi artisti pe piata care nu au o poveste. Nu vreau sa dau in nimeni, sa se interpreteze aiurea. E nevoie de o poveste. Povestea mea, nu stiu, am cantat de mica, de la un an… Mi-am dorit sa compun. Am facut lectie de pian, de chitara. Eu mergeam cu compozitie la profesori. Mai mergeam la Clubul Copiilor. Compuneam. Asta se intampla la Targu Mures. La 12 ani mi-am ales numele de scena.

Ma cheam Ada in buletin si am zis sa mai pun un „D” sa fie dragut. La scoala, la liceu mi-a zis un coleg ca piesele mele sunt pe Youtube. Am intrat pe Youtube, iar una din piesele mele avea deja un milion de vizualizari. E vorba de piesa „Minti murdare facute praf”. Imi scriam oamenii pe Youtube ca ma iubesc, ca sunt artista lor preferata. (…)

Adda vrea sa ii compuna o melodie Rihannei

Mi-ar placea sa ii fac o piesa Rihannei, sa contribui macar cu o silaba. Imi place Rihanna. Imi place atitudinea ei. Canta bine, dar nu mi se pare cea mai buna voce, insa nu asta conteaza. Ea are feeling, transmite.

„S-a intamplat ca mama sa ii dea dreptate lui Catalin si nu mie”

Eu sunt extrem de grijulie. O sa incerc sa fiu prietena copilului meu. Eu sper sa nu imi ia Dumnezeu mintile si sa fiu foarte calculata, sa il indrum cat pot eu de bine in viata. Oricum nebunii o sa faca in viata, dar vreau sa aiba curajul sa imi spuna ce a facut. Sa nu se ascunda de mine, nu e ok. Cel mai bun prieten al meu e Cata. Suntem atat de apropiati… Cand am o bucurie ma gandesc sa ii sun pe mama si pe Cata. Cata are o relatie foarte buna cu mama, cu parintii, cu familia. De obicei s-a intamplat ca mama sa ii dea dreptate lui Catalin si nu mie.

Pentru lumea de azi conteaza imaginea exterioara. Conteaza mai mult decat ceea ce canti daca ne raportam la industrie. Eu ma consider, insa, un artist cu vechime.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

„Sampania mea”, noua piesa semnata de Adda

O sa vreau sa fac la anul niste colaborari cu alti artisti din Romania. Cu siguranta o sa fac colaborari cu artisti care imi place foarte mult. Saptamana viitoare lansez o piesa noua, online. Se numeste ‘Sampania mea'”, a marturisit Adda la TEO LIVE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top