Connect with us

Revistateo.ro

Actorul Eusebiu Ștefănescu a încetat din viață

Inedit

Actorul Eusebiu Ștefănescu a încetat din viață

Eusebiu Stefanescu a aflat că este bolnav de cancer la cap în 2013, după ce s-a internat la Spitalul Militar din București. Actorul a fost operat de mai multe ori, însă boala a recidivat de fiecare dată.

Eusebiu Stefanescu s-a născut la Ploiești, pe 3 mai 1944. A fost nu doar un excelent actor, ci și poet, scriitor, teoretician și practician al artei vorbirii și a celei scenice. Actorul a jucat pe scenele Teatrului din Ploiești, Teatrului Mic și Teatrului Național din București.

sursa foto comoarahestugmitilor.wordpress.com

sursa foto comoarahestugmitilor.wordpress.com

Medicii de la Spitalul Militar au fost nevoiţi să-l din nou în martie 2014, pentru a încerca să stopeze creşterea celulelor canceroase, dar, din păcate, boala l-a răpus pe celebrul actor român

Colegul său, Florin Piersic, şi-a exprimat tristeţea la aflarea cruntei vești şi a declarat că nu a întâlnit în viaţa sa un recitator mai bun decât Eusebiu Ştefănescu.

„Acum două săptămâni, fiind la Ploiesti, am aflat de suferinta acestui minunat coleg care mi-a fost foarte apropiat partener in filmele facute. El era un coleg exceptional si daca vreti va spun o intamplare care sa mangaie sufletele familiei lui este faptul ca eu am fost si sunt in continuare bun prieten cu baiatul lui, cu Ionut Stefanescu. Nu stiu cum sa va spun ca de multe ori impreuna cu Ionut, intr-o zi m-am intalnit in fata ministerului Educatiei si am povestit foarte multe despre viata noastra si a lui Eusebiu. Între toti cei pe care ii cunosc de varsta mea si pe cei mai tineri cu cativa ani, atat vreau sa va spun ca era un recitator exceptional. Acum o lună de zile vorbeam cu Patriarhul Daniel spunea ca trebuie sa il pomenesc pe Eusebiu Stefanescu care a venit o data si a recitat foarte furmos. Ii consolez familia si sunt ranit si vreau sa spun ceva…trebuie sa spun un lucru foarte grav. Abia am curaj sa apas pe butonul de la telefon pentru ca imi este frica sa primesc tot timpul o noua veste trista. Cum a fost cu Marcel Dragomir. Dumnezeu sa-l odihneasca, si-l sarut pe suflet pe cel care raspundea si va mai raspunde la numele Eusebiu Stefanescu”, a declarat actorul Florin Piersic pentru România TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top