Connect with us

Revistateo.ro

Sylvester Stallone este un tată dificil

Inedit

Sylvester Stallone este un tată dificil

Stallone este tatăl a trei fete, Sophia, în vârstă de 18 ani, Sistine, în vârstă de 16 ani, şi Scarlet, în vârstă de 13 ani, toate cu soţia sa, Jennifer Flavin.

Încă de acum patru ani, când fiica cea mare a primit un telefon de la un băiat, starul de la Hollywood a ştiut că viaţa de părinte va fi una din ce în ce mai grea.

CITEŞTE ŞI: 6 actori care s-au rănit pe bune în timpul filmărilor

„Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să se întâlnească cu bărbaţi până când nu vor împlini 40 de ani, dar acest lucru nu a mers prea bine. Prima dată când un băiat a sunat-o pe Sophia a fost pe vremea când ea avea 14 ani. Am înţeles că nu voi fi un tată permisiv”, a declarat Stallone.

Acesta a continuat să povestească scena: „El a spus: «Unde este Sophia?». Iar eu i-am răspuns: «E în Egipt şi va rămâne acolo pentru totdeauna». Toată lumea din casă a început să ţipe la mine”.

În ciuda felului său impunător, Stallone nu a avut niciun impact asupra comportamentului ficelor sale şi nu au ţinut cont de avertismentele sale. Tocmai din acest motiv a decis să facă pe tatăl rău, în momentul în care Sophia a venit acasă cu prietenul ei.

„L-am întâlnit în cele din urmă pe primul iubit al Sophiei. Are 18 ani. Ne-am strâns mâinile, iar eu i-am spus: «Nu e bine, va trebui să înveţi să strângi mai tare de atât, amice». Apoi ne-am implicat într-o luptă de strângere a mâinilor”, a declarat Stallone pentru pentru ediţia britanică a revistei OK!.

Şi pentru că tatăl lor este o adevărată celebritate, fiicele lui Stallone sunt stânjenite de faptul că acestea sunt mereu văzute alături de el. În plus, îl roagă întotdeauna să nu le mai ducă cu maşina la şcoală.

„Dacă mă aflu pe o rază de o milă în jurul lor, ele încep să mă întrebe imediat: «Tată, te rugăm, poţi să te deghizezi?». Dacă vreau să le duc cu maşina la şcoală, ele îmi răspund imediat: «Nu, vom merge cu autobuzul»”.

Mai în glumă, mai în serios, actorul a mai declarat: „Toţi cei de la şcoala lor sunt fericiţi să mă vadă, cu excepţia lor. Însă aşa se întâmplă când ai părinţi celebri. Data viitoare când voi merge la şcoala lor mă voi deghiza în Michael Douglas”.

Sylvester Stallone s-a remarcat în industria cinematografică încă din anii ’70, datorită interpretării lui Rocky Balboa din franciza „Rocky”, dedicându-se filmelor de acţiune, printre care „Rambo” sau „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top