Connect with us

Revistateo.ro

Aceștia sunt pașii corecți de a introduce jucăriile sexuale în relația voastră

Cuplu

Aceștia sunt pașii corecți de a introduce jucăriile sexuale în relația voastră

Aceștia sunt pașii corecți de a introduce jucăriile sexuale în relația voastră:

1. ÎNCREDEREA
Fără încrederea reciprocă nu puteți experimenta nimic, oricât de mare ar fi iluzia iubirii dintre voi doi. Dacă nu îndrăznești să îi propui partenerului tău sî folosiți dildo-ul din sertar sau căușele cu puf, înseamnă că nu ai suficientă încredere în el. Este important să creați o cale de comunicare cât mai deschisă, în care sexul să nu fie tabu, în orice formă a sa.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE LUCRURI LEGATE DE JUCĂRIILE SEXUALE

2. MOMENTUL IDEAL
Trebuie să găsești momentul ideal pentru a-i propune iubitului tău folosirea jucăriilor sexuale. Dacă el este în grabă sau îl vezi destul de agitat din cauza problemelor de la locul de muncă, nu vorbi despre așa ceva, pentru că este clar că nu are dispoziția necesară. Caută un moment intim, în care să fiți doar voi doi și ideile tale năstrușnice.

3. DĂ-I TIMP
Arată-i jucăriile tale sexuale și dă-i timp să se gândească dacă va dori așa ceva. Uneori, un penis din plastic poate fi intimidant pentru orice bărbat. Nu îl face să se simtă incomod oricât de mare ar fi dorința ta sexuală.

4. CUMPĂRAȚI ÎMPREUNĂ
Nu îți impune dorințele sexuale și nu-l trata pe iubitul tău ca pe un sclav. Cumpărați împreună jucării sexuale de la sex shop: veți vedea că va fi chiar o aventură amuzantă.

5. COMUNICARE ÎN TIMPUL AVENTURII
Odată ce v-ați decis amândoi să folosiți jucăriile sexuale achiziționate, nu te sfii deloc să îi spui ce nu îți place și cu ce ești de acord. E adevărat că a fost ideea ta, dar nu toate modalitățile de folosire a jucăriilor din plastic îți provoacă neapărat plăcere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top