Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt tipurile de femei cu care el nu ar mai ieși a doua oară

Stiri

Acestea sunt tipurile de femei cu care el nu ar mai ieși a doua oară

Acestea sunt tipurile de femei cu care el nu ar mai ieși a doua oară:

1. FEMEIA CARE SEMNEAZĂ UN CONTRACT SEXUAL
Un bărbat nu va ieși a doua oară cu o femeie care are reguli în privința sexului și le stabilește de la prima întâlnire. Bărbaților le place sexul și nu acceptă condiții care i-ar putea face nefericiți.

2. FEMEIA PRINȚESĂ
Contrar așteptărilor, bărbații încep să se sature deja de prințesele care văd viața prea roz pentru a putea trăi normal. Bărbații sunt ceva mai pragmatici și prefere femei feminine, dar realiste.

3. FEMEIA INDECISĂ
Dacă de la prima convorbire un bărbat va constata că femeia cu care urmează să se vadă nu se decide nici măcar asupra locului întâlnirii sua restaurantul unde vor lua cina împreună, sunt slabe șanse de reușită a vreunui început de relație.

CITEȘTE ȘI: 10 PROMISIUNI PE CARE BĂRBAȚII TREBUIE SĂ LE FACĂ FEMEILOR DE DRAGOBETE

4. FEMEIA INTENSĂ
Bărbații fug de femeile care îi privesc fix și nu ascund că s-au îndrăgostit din prima secundă. Bărbatul fuge în general de femeile care sunt exagerat de pasionale și nu își ascund sentimentele prin niciun gest.

5. FEMEIA MISTERIOASĂ ȘI NEINTERESANTĂ
Bărbații sunt atrași de mister și sunt gata oricând să sape adânc pentru a descoperi lucruri interesante. Există însă femei care o fac pe misterioasele și care sub această mască sunt extrem de banale. Cu acestea, niciun bărbat nu va ieși a doua oară.

6. FEMEIA ULTRA-CREȘTINĂ
Există femei care susțin că nu își împart iubirea cu dragostea față de Dumnezeu sau Iisus Hristos. Deși este vorba de tipuri diferite de iubire, acestea nu pot face diferența și se simt stânjenite dacă un bărbat face glumițe pe teme religioase de la prima întâlnire.

7. FEMEIA RĂSFĂȚATĂ ȘI EXTREM DE COMODĂ
Cea care așteaptă cadouri, cea care comandă cele mai scumpe băuturi și mâncăruri din restaurant și apoi nu îi mai scrie nici măcar un mesaj de adio, cea care îi scrie doar în perioade de sărbătoare… Bărbații fug de astfel de femei!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top