Connect with us

Revistateo.ro

produs

Stiri

Acest produs întâlnit în bucătăria ta îți poate provoca intoxicații grave

În bucătăria ta există un produs pe care îl folosești aproape zilnic și care îți poate provoca intoxicații destul de grave. Uite despre ce produs este vorba.

CITEȘTE ȘI: A MURIT DIN CAUZA UNUI PRODUS OBIȘNUIT PE CARE ȘI TU ÎL FOLOȘEȘTI REGULAT

Intoxicația cu aluminiu este o problemă gravă în prezent, având în vedere că a devenit un produs omniprezent în ceea ce consumăm si utilizăm zilnic. Folosește-te de următoarele sfaturi pentru a-ți proteja familia de efectele toxice ale acestui metal.

Este bine de știut faptul că  intoxicația cu aluminiu se instalează după o perioadă mai îndelungată de timp decât ca urmare a unei expuneri singulare la acest metal. Pe măsură ce corpul este expus din ce în ce mai des la aluminiu, acest metal ajunge să se asimileze în organismul tău.

Primele semne ale intoxicației cu aluminiu pot include slăbiciuni musculare, dureri osoase, crize convulsive, confuzie și problemele de vorbire. Copiii care suferă de intoxicații cu aluminiu pot manifesta tulburări de creștere.

Probabil că nu știai până acum faptul că multe medicamente conțin aluminiu. În cazul în care iei multă aspirină, medicamente pe baza de rețetă sau multivitamine, este posibil să fii mai predispus riscului de intoxicație cu aluminiu.

În plus, este posibil să ingerezi aluminiu de fiecare dată atunci când mănânci. O mare parte din instrumentele pe care le utilizăm în mod regulat la gătit sunt confecționate din aluminiu. În timpul proceselor de gătit metalul se poate infiltra în mâncarea pe care mai apoi ajungi să o consumi. Atunci când cumperi un produs pentru gătit și pentru depozitarea alimentelor, alege unul care să nu conțină aluminiu. Dacă utilizezi vase de aluminiu, schimbă-le cu unele din fontă.

Sursa foto: huffingtonpost.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top