Connect with us

Revistateo.ro

Acest fruct nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a tenului

Stiri

Acest fruct nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a tenului

Tenul tău are nevoie de atenție maximă pentru a putea arăta așa cum visezi. De foarte multe ori produsele pe care le achiziționezi din comerț nu dau randamentul dorit, funcționează doar pe moment sau chiar dăunează sănătății pielii. De aceea trebuie să alegi cu atenție ingredientele care vin în contact cu pielea sensibilă a feței. Cu atât mai mult, dacă ai o sensibilitate crescută, ar trebui să apelezi doar la produse naturale.

CITEȘTE ȘI: MASCĂ REVIGORANTĂ PENTRU OCHI

Măștile homemade sunt varianta ideală pentru a-ți îngriji tenul. Desigur, în casă poți prepara și produse de exfoliere sau chiar creme hidratante. Important este să folosești doar ingrediente naturale și organice, care nu au fost supuse tratamentelor chimice. Printre toate ingredientele despre care vorbim se numără și fructele. Acestea conțin numeroși nutrienți esențiali pentru piele și vitamine fără de care nu ai putea avea un ten strălucitor, catifelat și curat.

Printre toate fructele care ar trebui să facă parte din măștile preparate de tine în casă, se numără și strugurii. Aceștia sunt poate mai eficienși decât orice alt fruct, datorită conținutului foarte mare de antioxidanți. Antioxidanții sunt esențiali pentru îndepărtarea radicalilor liberi din organism. Ei menține pielea elastică și suplă și previn semnele îmbătrânirii. Un conțiut ridicat de antioxidanți te ajută să ții la distanță ridurile, liniile fine și chiar coșurile sau petele.

Măștile cu struguri sunt soluția perfectă pentru un ten curat și catifelat. Le poți prepara în numeroase moduri! Astăzi îți oferim o rețetă simplă, de sezon, care te va ajuta să obții un ten de vis. Pisează cu ajutorul unei furcuțile 2 căpșuni și adaugă câteva boabe de struguri. Formează o pastă și apoi adaugă o lingură de miere de albine. Aplică mască pe toată fața și las-o să acționeze cel puțin 15 minute, după care spală-te cu apă caldă. Nu uita că ingredientele trebuie să fie organice, pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top