Connect with us

Revistateo.ro

fara creier

Inedit

Acest copil s-a nascut FARA CREIER! Doctorii nu i-au dat sanse la viata, insa a avut parte de O MINUNE!

Vestea ca va deveni mama s-a transformat intr-un cosmar pentru aceasta femeie, dupa ce medicii au constatat ca micutul s-a nascut fara creier.

Scancetul bebelusului ce tocmai s-a nascut este un moment pe care nicio mama nu-l poate uita, insa pentru Emma Murray a fost un cosmar, intrucat i s-a spus ca micutul ei Aaron nu va supravietui decat cel mult 3 zile.

Aaron s-a nascut in 2003, dupa ce Emma a fost dusa de urgenta la spital, crezand ca are o apendicita acuta. Habar nu avea ca era era insarcinata si a aflat asta cand deja era in travaliu. A fost transferata imediat la un alt spital, unde medicii au constatat ca bebelusul are capul mult mai mare decat cel al unui copil normal.

Imediat dupa nastere, copilasul a fost dus la neonatologie, unde s-a descoperit ca acesta nu avea creierul dezvoltat. La scurt timp dupa ce a sosit pe lume, medicii i-au spus Emmei ca fiul sau are o boala foarte rara numita holoprosencefalita, despre care specialistii spun ca „este incompatibila cu viata”.

CITESTE SI: S-a nascut de doua ori! Vezi ce a patit acest bebelus – un caz care se intampla la 40.000 de nasteri!

CITESTE SI: Ce face acest bărbat în timp ce este operat pe creier este UNIC în lume: VIDEOCLIPUL ESTE DEMENȚIAL!

„Am fost pur si simplu distrusa. Era prins de toate masinariile posibile si avea o caciula peste cap, astfel ca nu puteam sa vad cad de mare este. Nu puteam decat sa stau langa el si sa-i mangai manuta. Eram in soc!”, a marturisit femeia.

Nascut doar cu un trunchi cerebral si nu cu tot creierul, micutul nu avea nicio sansa la viata, astfel ca Emma a fost sfatuita sa-si cheme familia la spital pentru a-l cunoaste pe Aaron inainte de a fi prea tarziu.

Cei de la spital au ajutat-o pe Emma sa organizeze un botez, insa in cateva ore starea de sanatate a micutului a inceput sa se imbunatateasca si au decis ca acesta este suficient de puternic pentru a putea respira singur.

„Cand s-a nascut Aaron mi s-a spus ca nu are vreo sansa la viata. Doctorii mi-au spus ca este posibil sa traiasca trei minute, trei ore sau trei zile si daca ar fi fost vorba de orice alt organ poate era o sansa sa se faca ceva. Nu au cum sa ii creasca un alt creier, insa chiar de la inceput Aaron s-a dovedit a fi un adevarat luptator”, a declarat Emma, conform niyidaram.com.

„Zilele trecute ii spuneam „Mami” si bateam din palme catre el, cand a inceput sa rada. S-a uitat la mine si a zis „Mami” si el. Nu-mi venea sa cred!”, a continuat aceasta.

Chiar daca Aaron nu poate sa mearga singur si nimeni nu stie ce vede si ce nu, familia copilasului spune ca acesta adora sa fie tinut in brate si alintat. Acesta a reusit sa supravietuiasca fara creier intrucat are cateva celule ce ii permit sa respire si sa traiasca cu cateva „functii de baza”.

Sursa foto niyidaram.com

1 Comment

1 Comment

  1. flo

    2015-11-21T12:31:10+02:00 at 2015-11-21T12:31:10+02:00

    Sărăcuțul :(:(:(, pui mic, chiar dacă are această boală, e un suflețel mic și simte tot ce se întâmplă, uof… 🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top