Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat de 40 de ani a facut cancer la ochi din cauza unui gest banal pe care il face foarte multa lume noaptea sau in intuneric!

Inedit

Acest barbat a facut cancer la ochi din cauza unui gest pe care poate il faci si tu!

Un barbat in varsta de 40 de ani a fost diagnosticat cu cancer la ochi din cauza unui gest banal pe care il face foarte multa lume.

Barbatul s-a dus la doctor deoarece nu putea sa vada clar, iar albul ochiului i se facuse rosu din cauza unor rani serioase. El le-a spus medicilor ca folosea telefonul mobil circa de 30 minute, in intuneric, inainte sa se culce. Acest lucru a dus la degradarea ochiului, la vizibilitate scazuta si semne de cancer la ochi.

Citeste si:1 din 3 romani sufera de aceasta boala si nu stie

Citeste si:BOALA SECOLULUI! Un om este afectat la fiecare 3 secunde!

Sunt foarte multe studii care arata ca lumina emisa de ecranele telefoanelor mobile poate duce la distrugerea celulelor din retina si sa afecteze vazul. Cand folosim telefonul in conditii de iluminare slaba sau intuneric pentru o perioada lunga de timp, fasciculul de electroni emis de ecran straluceste direct in ochi, afectand conjunctiva, pe care o face uscata, cauzand orbire si cancer la ochi.

Din pacate pentru acest barbat, doctorii nu au putut sa mai faca nimic pentru el, deoarece un transplant de retina este o operatiune foarte dificila.

 

2 Comments

2 Comments

  1. samy neagu

    2016-04-02T16:06:50+03:00 at 2016-04-02T16:06:50+03:00

    cata prostie si vrajeala. folosesc de ani de zile telefonul pe intuneric. eu cred ca acel chinez a uitat sa mai manance orez in timp ce a devenit dependent de iarba. acea roseala este rezultatul hipertensiunii si a drogurilor. cancerul nu se manifesta asa. se manifesta prin ganglioni, imflamare, pierderea vederii. dupa cum se vede in poza acest barbat priveste perfect, retina functioneaza perfect.

  2. Cris

    2016-04-07T16:51:10+03:00 at 2016-04-07T16:51:10+03:00

    Ce PROSTIE de articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top