Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta mama a avut un soc cand a descoperit de ce bebelusul ei nu sugea de la sanul drept

Stiri

Aceasta mama a avut un soc cand a descoperit de ce bebelusul ei nu sugea de la sanul drept

Cand bebelusul ei a inceput sa refuze sanul drept, Shakti Dalal s-a ingrijorat foarte tare. Era deja mama a trei copii si stia foarte bine cum trebuie sa isi alapteze fetita. Din pacate micuta incepea sa planga ori de cate ori era pusa sa suga de la sanul drept.

Vazand acestea mama a inceput sa isi palpeze sanul si sa se controleze mai des, pentru a descoperi daca ceva este in neregula. Intr-un tarziu a descoperit un nodul si a mers de urgenta la un control medical. La prima vedere doctorul a crezut este vorba despre canalele galactofore blocate, insa din pacate lucrurile stateau mult mai rau pentru Shakti. In urma ecografiei mama a descoperit ca are cancer la sanul drept.

CITESTE SI: BEI ZILNIC ACEST ALIMENT, DAR STIAI CA POATE CAUZA CANCER LA SAN?

CITESTE SI: TIPUL DE CANCER CARE LE PACALESTE PE TOATE FEMEILE

Boala a fost totusi descoperita la timp multumita fetitei care refuza sa suga de la acel san. Mama a suferit o masectomie si o operatie de reconstructie a sanului. Se pare ca acum boala ei este in regresie si ea se simte mult mai bine. Singura parere de rau pe care o are este ca nu poate sa isi alapteze al treilea copil, insa se bucura ca de acum incolo poate fi alaturi de toti copii ei si ii poate creste.

Cancerul de san poate fi diagnosticat chiar si la femeile care sunt insarcinate sau alapteaza. De aceea este important sa acorzi o atentie sporita tuturor simptomelor pe care le ai in timpul sarcinii si sa iti palpezi sanii cat de des posibl. Intreaba-ti medicul ginecolog de modul in care iti poti controla singura sanii si fa toate analizele necesare pe timpul sarcinii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top