Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie a gasit modul ideal de a-si determina iubitul sa ii faca toate poftele

Stiri

Aceasta femeie a gasit modul ideal de a-si determina iubitul sa ii faca toate poftele

Janey este o femeie in varsta de 30 de ani din Durham care a gasit metoda ideala de a-si determina iubitul sa ii faca toate poftele. Aceasta obtine de la el absolut orice isi doreste, inclusiv o operatie estetica in valoare de 14 mii de lire si o masina de 70 de mii de lire.

Femeia admite ca este obsedata de cumparaturi si cheltuie foarte multi bani pe haine, bijuterii de lux, produse cosmetice si operatii estetice. Logodnicul ei ii face toate poftele pentru altfel Janey refuza sa faca sex cu el timp de cateva saptamani. Se pare ca barbatul este atat de afectat de acest lucru, incat prefera sa cheltuie oricat de mult, numai sa aiba aprte de noptile fierbinti pe care iubita i le ofera.

CITESTE SI: SCRISOAREA UNEI FEMEI RANITE – 5 ADEVARURI DUREROASE PE CARE I LE-A SPUS INIMA

CITESTE SI: FACEA ASTA IN FIECARE ZI INSA OBICEIUL EI PREFERAT I-A ADUS SFARSITUL

Janey nu are niciun venit sigur, asa ca se bucura de banii iubitului ei Ross. Se pare ca la inceput el ii dadea aproximativ 60 de lire pe luna, insa acum ea a ajuns sa cheltuie 3000 de lire in doar 30 de zile. „Recunosc ca sunt obsedata de cumparaturi. Este relaxant mai ales atunci cand ai o zi proasta. Stiu ce vreau si obtin asta intotdeauna. El stie ce se intampla daca ma refuza.”, a declarat Janey.

Ross recunoaste ca este ingrijorat in privinta cheltuielilor pe care iubita sa le face zilnic. „Cred ca ea nu intelege conceptul banilor, nu se gandeste ca maine resursele pot sa nu mai existe.”, a declarat el in emisiunea Little Divas de pe Channel 5. Cu toate acestea nu inceteaza sa ii faca toate poftele si sa ii dea intotdeauna banii pe care Janey ii cere.

353A01D800000578-3639203-image-a-7_1465833740046

sursa foto: shutterstock; dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top