Connect with us

Revistateo.ro

Accesorii care stralucesc in intuneric - FOTO

Frumusete

Accesorii care stralucesc in intuneric – FOTO

Suntem in 2016, iar cuvantul de ordine al acestui an in materie de accesorii si haine este LIGHT (lumina). Moda hainelor cu leduri a influentat foarte mult trendurile, astfel incat, unul din cei mai cunoscuti artisti, creatorul de bijuterii Manon Richard, a scos pe piata cateva bijuterii de-a dreptul spectaculoase.

Bijuteriile care iti lumineaza noptile

Ai purta accesorii care sa lumineze in intuneric? Gandeste-te cat de practice sunt, in primul rand, si cat de frumos poti iesi in evidenta intr-o seara la marginea unei piscine (pana nu vin ploile de toamna) sau intr-un club ori o petrecere in aer liber departe de forfota din oras.

Manon Richard isi vinde bijuteriile pe Internet si nu are pretentia sa fie considerat un mare creator, cu toate ca operele sale au aparut in cele mai cunoscute reviste glossy pentru femei.

Bratarile, inelele si lantisoarele sunt facute cu propriile lui maini. A folosit materiale speciale care lumineaza in intuneric, ca de exemplu aripile unui fluture asezat pe o floare sau alte detalii frumoase si stralucitoare.

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-1

Materialul fosforescent se incarca de la lumina naturala si elibereaza lumina obtinuta in timpul noptii sau intr-un spatiu intunecat.

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-2

O idee ingenioasa, nu-i asa? Poti combina aceste accesorii numai cu tinute futuriste: haine decupate inteligent, piele sau tricouri rebele cu sau fara mesaje motivationale.

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-4

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-5

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-6

accesorii-care-stralucesc-in-intuneric-foto-7

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top