Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

A născut Adela Popescu

Actrița și prezentatoarea tv Adela Popescu a născut al doilea copil pe care îl are cu Radu Vâlcan.

Vedeta PRO a postat pe pagina de Facebook un mesaj imediat după ce a născut în care se arată extrem de fericită, de împlinită.

„Gataaaaaa! Uraaaa! 🎉🎉🎉🎉 Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca “flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru”, a scris Adela pe Facebook.

Adela Popescu a avut mici probleme cu sarcina

„Câteva zile de greață, dar nu de speriat, în schimb somnolență la greu. Efectiv îmi cădea capul într-o parte și adormeam. Asta în primul trimestru.

Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate în câte săptămâni, zile, chiar și minute eram.

Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite a considerat necesar” a spus Adela Popescu.

CITEȘTE ȘI: Iulia și Mihai Albu au dezvăluit cum se înțeleg după divorț

Mihaela Bilic, dieta cu care slăbești o măsură la haine până la Crăciun

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top