Connect with us

Revistateo.ro

murit

Stiri

A murit din cauza unui produs obișnuit pe care și tu îl folosești regulat

O femeie a murit din cauza unui produs pe care mulți dintre noi îl folosim cu regularitate. Vezi ce i s-a întâmplat!

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE PĂRINȚI! LA DOAR 4 ANI A MURIT DIN CAUZA UNUI CONDIMENT PE CARE ÎL AVEȚI ȘI VOI

Julie McCabe este tânăra care a murit după ce a folosit o vopsea de păr, lucru pe care multe femei din ziua de astăzi îl folosesc drept produs de înfrumusețare. Deși până atunci nu mai avusese probleme, femeia a făcut o alergie foarte puternică după ce și-a aplicat colorantul pe păr.

Femeia a intrat în comă, iar apoi a decedat. Rudele și familia s-au șocat atunci când au aflat care a fost motivul care i-a curmat viața tinerei.

Femeia era mama a doi copii, care au rămas orfani din cauza acestui incident neplăcut. Julie McCabe s-a plans de produs în luna octombrie a anului 2011, însă din păcate medicii nu au găsit nicio rezolvare. Din contră, invesțigatiile cu privire la alergia din cauza căreia a murit femeia au durat un an de zile.

Medicii avertizează că dacă dorim să ne vopsim părul acasă și nu la un salon de înfrumusețare profesionost, atunci trebuie să fim foarte atenți la contraindicațiile de pe cutiile de vopsea de păr pe care le consumăm. Mai mult chiar, fiecare persoană care folosește acest tip de produs de înfrumusețare ar trebui să facă acel test anti-alergic despre care sunt dat specificații clare în instrucțiunile de folosire ale fiecărei cutii.

Sursa foto: oneequalworld.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top