Connect with us

Revistateo.ro

Cum știi dacă ai alergie la soare. Simptomele care apar

Sanatate

Cum știi dacă ai alergie la soare. Simptomele care apar

Cum știi că ai alergie la soare? Ei bine, sunt unele simptome care indică această problemă. Îți poți da seama urmărind semnele, însă vizita la medic este obligatorie, pentru a confirma sau a infirma existența acelei probleme.

Cum știi dacă ai alergie la soare? Atenie la aceste simptome!

Este posibil ca în cazul multor oameni, alergia aceasta să nu fie descoperită la timp. Și asta deoarece mulți nu consideră că soarele poate fi un factor declanșator al alergiilor. Însă se poate întâmpla și asta. Și de aceea este important să fie cunoscute simptomele alergiei la soare.

Chiar și câteva minute de expunere la soare pot fi de ajuns pentru a declanșa alergia și pentru a apărea simptomele. Uneori, alergia la soare poate să apară și după administraea unor medicamente. Asta deoarece pielea va fi mult mai sensibilă.

Ca oricare altă alergie, și aceasta prezintă anumite simptome. Mâncărimea, duerea, pielea iritată, bubițele, frisoanele, greața, vărsăturile, erupțiile se numără printre semnele care indică faptul că poți fi alegric la soare. Unele simptome sunt similare cu cele apărute în cazul insolației. De aceea este important să mergi la medic. Numai un specialist îți poate spune care este problema, dacă este sau nu este vrba despre o alergie la soare.

CITEȘTE ȘI: 5 semne ca ai mai mult decat o alergie

CITEȘTE ȘI: Alergie misterioasa intr-o scoala din America

Se poate ține sub control alergia la soare. Cum? În primul rând, nu trebuie să te expui la soare în inetrvalul 10-16. De asemenea, expunerea se va face treptat.

Este important ca în fiecare zi să te expui la lumină, cu grijă. Asta pentru ca pielea ta să se obișnuiască și astfel problemele să nu mai fie la fel de serioase. Hainele și accesoriile care te protejează de lumina puternică a soarelui sunt foarte importante. De asemenea, cremele cu factor cât mai mare de protecție sunt cât se poate de importante. Așa că nu trebuie să uiți de ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top