Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer

SOC IN LUMEA SHOWBIZ-ULUI ROMANESC. O cunoscuta artista a murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer.

Monaliza Zegheru a fost una dintre cele mai apreciate profesoare de canto de la noi. Aceasta ii invata pe elevi la Centrul Cultural Mioveni. Femeia a murit ieri la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, rapusa de o banala raceala.

Femeia a scapat de cancer dupa un tratament oncologic in Turcia, insa altceva i-a adus sfarsitul. Aceasta le-a spus prietenilor de pe Facebook ca s-a recuperat, tocmai de Craciun. Imediat dupa aceea, sistemul imunitar al artistei a primit o alta lovitura.

„Dragii mei, ne aflam in cea mai frumoasa seara a anului 2015. Este seara bucuriei si a sperantei, seara Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, seara magica a Craciunului, in care minunile se infaptuiesc! De asemenea, este cea mai importanta seara din viata mea, seara in care pot spune din nou:

Sunt sanatoasa, am castigat acest razboi crunt, am reusit, am invins una dintre cele mai temute boli ale secolului! Dupa aproape un an de lupta crancena pentru fiecare zi de viata, pot sa ma bucur din nou de sanatate. Va scriu aceste randuri avand in suflet o emotie coplesitoare.

CITESTE SI: Tragedie in lumea sportului romanesc! A murit un mare roman!

CITESTE SI: Sotul artistei Céline Dion a murit

Multumesc scumpa si iubita mea mama pentru ca mi-ai fost alaturi clipa de clipa, m-ai invaluit cu atat de multa dragoste si m-ai sprijinit in clipele cele mai cumplite ale vietii mele. Ai fost lumina ochilor mei cand nu am putut vedea, ai fost picioarele mele cand nu am putut merge si ai facut tot si mai mult decat atat ca eu sa pot castiga lupta cu aceasta boala grea.

Fara tine nu as fi reusit. Te iubesc! Multumesc tuturor medicilor care m-au tratat si care au facut totul ca eu sa imi pot recapata sanatatea. Va voi ramane profund recunoscatoare toata viata, rugandu-ma lui Dumnezeu sa va dea sanatate ca sa puteti să ajutati si sa redati sanatatea si altor pacienti aflati in suferinta.

Asa cum v-a promis am luptat pana la capat, desi drumul a fost unul foarte greu, voi stiti cat de cumplit a fost, m-ati sustinut si de aceea acum este momentul sa va multumesc tuturor!”, scria Monaliza de Craciun, scrie adevarul.ro

Medicii au diagnosticat-o pe Monaliza Zegheru cu o tumoare la sinusuri, un cancer care creste extrem de repede si afecteaza mai multe organe.

A murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer-1

Monaliza Zegheru a fost diagnosticata de medici cu Rabdomiosarcom alveolar, o tumoare la sinusuri, un cancer care creste rapid si invadeaza nu doar sinusurile, ci si organele. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Sursa foto: ziarulargesului.ro, Facebook Monaliza Ecaterina Zegheru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top