Connect with us

Revistateo.ro

A intrat în operaţie crezând că are o tumoră

Stiri

A intrat în operaţie crezând că are o tumoră. Descoperirea medicilor i-a şocat pe toţi!

Yamini Karanam, o studentă la psihologie din Statele Unite, îşi planificase deja viitorul, când în septembrie 2014 a început să realizeze că ceva este în neregulă.

„Aveam probleme în a asculta şi a înţelege pe cineva. Dacă anumite persoane vorbeau în aceiaşi încăpere, nu înţelegeam ce spun sau ce se întâmplă”, spune tânăra pentru NBC California.

CITEŞTE ŞI: Află mai multe despre „Chimioterapie verde”

De aici a început o serie de analize, iar medicii din Indiana, locul în care trăia Yamini, au început să comenteze în mod diferit afecţiunea femeii, aşa că aceasta a cerut şi părerea unui medic din L.A., care a decis să o opereze pe creier, pe motiv că ar avea o tumoră.

În timpul operaţiei însă, doctorul Hrayr Shahinian avea să descopere că în creierul tinerei se afla fratele geamăm al acesteia, un teratom, ce avea păr, oase şi dinţi, practic un embrion ce avea aceeaşi vârstă ca şi Yamini Karanam, doar că a fost incapabil să se dezvolte.

„Am avut un frate geamăn care m-a torturat în ultimii 26 de ani. Vă vine să credeţi?” a continuat femeia.

Chirurgul care a condus intervenţia chirurgicală a declarat că o astfel de tumoră este foarte rară, iar Yamini este a doua pacientă care trece prin mâna lui cu o astfel de ciudăţenie, din cele aproape 8000 de operaţii pe creier pe care le-a susţinut.

Din fericire pentru femeia de 26 de ani, tumora nu era malignă, astfel că tânăra se va recupera complet în următoarea perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top