Connect with us

Revistateo.ro

Victor Slav a făcut primele declarații după operația suferită la picior, ca urmare a unei accidentări de pe pârtia de ski.

Online

Victor Slav, primele declarații după operație. Adevărul despre problema prezentatorului TV: „Am mers la un medic și..

Victor Slav a venit în cârje pentru a prezenta emisiunea WOWbiz de luni seara. Afectat de operația la picior, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a găsit puterea de a glumi pe seama accidentării.

„Eu de fapt mă pregătesc pentru Exatlonul de anul viitor. Exatlon Alaska”, a glumit Victor despre problema sa medicală.

Victor Slav se afla la ski cu Bianca atunci când a suferit accidentarea.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că Victor se teme de anestezie.

„În prima fază nu mi-a zis. De fapt, prietenul cu care era a sunat-o pe prietena cu care era și i-a spus că Victor și-a rupt piciorul și să nu îmi spună.

M-am gândit că rămâne pe mine căratul, mutatul, ce-o mai fi. Știi la ce m-am gândit? Dacă vine un cutremur, cade blocul și trebuie să îl car eu.

În prima seară am mers la un medic și i-a spus că trebuie să se opereze. Eu i-am zis că nu trebuie! Dumneavoastră nu ați auzit de puterea vindecătoare a gândului?”, s-a amuzat Bianca.

„I-am spus că dacă aș putea m-aș opera eu în locul lui. E un pic fricos, are o problemă cu anestezia. Eu mi-am rupt piciorul pentru că mi-am parcat mașina lângă un canal descoperit. Și m-am dat jos din mașină și am căzut în canal”, a spus ea, la Kanal D.

Operația a decurs cu bine în cele din urmă, iar prezentatorul de la WOWbiz nu a acuzat nicio senzație neplăcută din cauza anesteziei.

„A avut una accident la schi și deși pare o afecțiune minoră, duce la dureri mari în timp și la incapacitatea de a mai desfășura activități sportive.

Este pregătit de o operație de sutură a tendoanelor, recuperarea va fi una lungă. Timp de câteva săptămâni nu va putea călca pe picior, va merge doar cu cârje,”, a povestit medicul care l-a îngrijit pe Victor.

Citește și: Victor Slav, pe masa de spital. Ce mesaj transmite Bianca Drăguşanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top