Connect with us

Revistateo.ro

Ce au patit acesti oameni dupa zeci de ani de la o operatie! Te-ai gandit ca ti se POATE INTAMPLA si tie?

Net

Ce au patit acesti oameni dupa zeci de ani de la o operatie! Te-ai gandit ca ti se POATE INTAMPLA si tie?

Daca esti convins ca dupa cateva luni de la operatie ai scapat de grii, mai gandeste-te o data! Acesti oameni au avut parte de o surpriza neplacuta, dupa zeci de ani de la operatie!

Probabil ca acesti oameni au si uitat ca au suferit o interventie chirurgicala cu ani in urma, insa un detaliu ingrozitor i-a facut sa treaca prin mari chinuri. Au mers din nou pe masa de operatie, pentru ca medicii sa scoata din stomacul lor… O FOARFECA!

Un barbat a descoperit ca are o foarfeca in stomac dupa ce a trecut prin detectorul de metale la aeroport. Acolo, politistii l-au oprit, pentru a testa daca are ceva interzis asupra lui si, pentru ca nu au reusit sa descopere unde era obiectul metalic, barbatul nu a mai reusit sa ajunga la destinatie – o conferinta anuala din Arabia Saudita.

In urma unei radiografii, a descoperit ca avea in stomac o foarfeca, ce a ramas in abdomen dupa o operatie pe care o facuse acum 15 ani.

Desi foarfeca a inceput sa rugineasca, barbatul nu a simtit durere sau disconfort din cauza ei. Medicii l-au bagat in operatie pentru a indeparta obiectul nociv.

Un alt barbat a fost operat de ulcer in 2003, iar medicii au uitat o foarfeca lunga de 12 centimetri in interiorul lui. A descoperit-o dupa 10 ani, cand a inceput sa acuze dureri ingrozitoare de stomac, plus alte probleme de sanatate despre care a descoperit ulterior ca au legatura cu foarfeca uitata in stomacul lui. Barbatul a dat in judecata spitalul la care se operase in urma cu 10 ani.

Un alt barbat, in varsta de 53 de ani a purtat in stomac un instrument medical timp de 12 ani. Tot o foarfeca au uitat si medicii care l-au operat in urma cu mai bine un deceniu.

El a mers la un control cand a observat ca si-a pierdut apetitul de cateva luni bune si a scazut dramatic in greutate. Le-a spus medicilor ca suferea si de dureri de stomac, mai ales cand manca mult.

Barbatul nu a dorit sa dea spitalul in judecata, ci doar sa fie operat rapid, pentru a scapa de povara.

Tie cum ti se par aceste cazuri? Poti sa crezi ca este posibil asa ceva?

Sursa foto: dailystar.co.uk

Sursa foto: dailystar.co.uk

Sursa foto: dailystar.co.uk

Sursa foto: dailystar.co.uk

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top