Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Cum îndepărtezi părul de pe față în numai 15 minute, fără produse chimice

În zilele noastre, aspectul fizic a devenit din ce în ce mai important, pentru cele mai multe dintre femei. Nu mai este niciun secret că multe femei își doresc să scape definitiv de fiecare fir de păr de pe corp.

Unele dintre ele folosesc crema depilatoare, altele apelează la epilator sau la lama de ras. Oricare ar fi procedeul folosit, rezultatul nu este unul de durată și după doar câteva zile sau săptămâni pot observa o creștere a părului, în unele cazuri devenind mai gros și mai închis la culoare.

Bineînțeles, mai există și epilarea definitivă, însă aceste tratamente sunt, de cele mai multe ori, destul de scumpe, iar puține femei și le pot permite.

Dacă părul de pe picioare, brațe sau axilă pot fi mai ușor de îndepărtat, atunci când vine vorba despre părul facial, multe femei se tem de felul în care ar putea crește părul. Folosirea unui epilator sau a cremei depilatoare nu sunt recomandate, deoarece pot avea efecte adverse. Iată, însă, un remediu complet natural, pe care îl poți încerca și tu acasă, fără teama unor efecte adverse.

Femeile din Orientul Mijlociu folosesc această soluție naturală pentru a elimina părul nedorit de generații întregi. Ingredientele din această rețetă sunt bogate vitamine și minerale, iar acestea vă vor ajuta să vă faceți pielea strălucitoare și moale.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

2 linguri de miere

1 lingură de fulgi de ovăz

2 linguri de suc de lămâie.

Repetă acest tratament, timp de o lună

Se zdrobesc bine fulgii de ovăz, până devin o pulbere fină, apoi se amestecă și celelalte ingrediente cu aceștia, până se obține o pastă mai groasă. Se aplică această mască pe zona afectată și se lasă să acționeze timp de 15 minute. Se îndepărtează cu apă călduță și se șterge ușor zona. Se folosește o cremă hidratantă.

Pentru cele mai bune rezultate, se repetă acest tratament timp de două ori pe săptămână, pentru o perioadă de o lună. Vei vedea că firele de păr vor începe să se diminueze, până când vor dispărea.

Îniante de a utiliza orice remediu, cel mai bine ar fi să consulți medicul tău dermatolog. De asemenea, dacă vrei să folosești o cremă depilatoare, ar fi bine să utilizezi pe o suprafață mică de piele, ca să vezi dacă nu există reacții adverse.

Citește și: Cum scapi de tartru cu ajutorul cojilor de nucă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top