Connect with us

Revistateo.ro

Așa scapi de părul de pe față

Cosmetica

Așa scapi de părul de pe față

Părul de pe față este inestetic pentru orice femeie. De aceea, doamnele și domnișoarele recurg la diferite metode pentru a scăpa de părul facial. Din fericire, există și unele remedii naturale ce te scapă de una dintre cele mai supărătoare probleme pe care femeile le au. Iată, așadar, cum poți prepara o mască din trei ingrediente ce te va ajuta să îndepărtezi părul de pe față.

Scapă de părul de pe față folosind trei ingrediente

Pentru a face această mască ai nevoie de următoarele ingredinete: 3 linguri de făină, 2 lingurițe de ulei de cocos și apă. Uleiul de cocos se va aplica pe față în zonele în care se află părul pe care dorești să îl îndepărtezi. Pielea va fi hidratată și va fi protejată împotriva bacteriilor.

După ce uleiul este absorbit de pielee, se poate pune făina în apă și cele două ingrediente se vor amesteca. Amestecă-le bine până când vei obține o pastă. După ce se obține pasta, se va aplica pe piele în sensul creșterii părului. Se va lăsa pe față pentru aproximativ un sfert de oră. În acest timp se va usca. După aceea, trebuie să fie îndepărtată cu putere, astfel încât să dispară părul de pe piele.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Gemeni

CITEȘTE ȘI: Cum faci microdermabraziune acasă. Petele, ridurile și acneea dispar peste noapte

La final, se va folosi apă rece pentru a se curăța tenul. Vei vedea că firele de păr nedorite au dispărut. Este o metodă pe care o poți încerca și tu pentru a scăpa de părul nedorit. În plus, costurile pe care le implică metoda de mai sus sunt foarte mici. Ba chiar ele pot fi inexistente, dacă ai în bucătrie toate cele necesare preparării măștii ce te va scăpa de părul nedorit.

Cu sigurană vei economisi bani dacă vei încerca acasă să scapi de părul facial nedorit. Ai văzut mai sus că este o procedură ce nu durează mult, nu implică nici folosirea unor ingrediente scumpe sau greu de găsit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top