Connect with us

Revistateo.ro

CURA DE DETOXIFIERE DE CRACIUN rapida si eficienta!

Detoxifiere

CURA DE DETOXIFIERE DE CRACIUN: rapida si eficienta!

Cu siguranta iti doresti o silueta de vis in aceasta perioada a anului, mai ales ca trebuie sa porti rochia preferata de Craciun. Iti propunem o cura de detoxifiere de Craciun, simpla, dar tototdata eficienta. Pregateste-ti organismul pentru sarbatorile de iarna!

Aceasta cura de detoxifiere de Craciun nu te ajuta doar in ceea priveste sanatatea, ci iti si pregateste corpul pentru mesele copioase impuse de aceasta sarbatoare.

Cand te trezesti
Bea un pahar cu apa calda si lamaie, astfel iti vei stimula digestia si vei elimina toate toxinele cumulate cu o zi in urma.

Micul dejun
Consuma fructe, la temperatura camerei, pana te simti satula. Incearca sa eviti citricele deoarece acestea sunt acide si s-ar putea sa ti se faca rau. Poti opta si pentru un suc de legume facut dintr-un castravete, 3 tulpini de telina, 2 morcovi si cateva frunze de patrunjel. Acesta iti va asigura energie pe intreg parcursul zilei.

CITESTE SI: Salata Boeuf DIETETICA – reteta si preparare

CITESTE SI: Un Craciun mai sanatos! 2 retete USOR DE DIGERAT!

In timpul zilei
Beau un ceai din plante naturale. Peste o jumatate de ori poti bea un suc facut din fructe, la alegere. Daca ti se face foame pana la pranz, poti consuma mai multe sucuri.

Pranz
Ora 12:30 – 13:00. Mananca o salata de cruditati, supa de castravete cu menta (trbuie sa dai prin blender sucul de la 3 castraveti, 2 bucati de telina, cateva frunze de menta proaspata si patrunjel), cereale (mei, quinoa, orez) condimentate cu marar, arpagic sau frunze de papadie. Poti servi cerealele alaturi de o garnitura de broccoli, salata verde, telina sau varza de Bruxelles.

Pana la ora 16:00
Poti lua o puza de ceai din plante sau un suc detoxifiant de legume. Poti lua si o gustarica formata din seminte de dovleac sau floarea-soarelui.

Ora 16.00
Pasta de legume: 5 morcovi, un avocado, frunze de buzuioc, un mar si doua feliute de lamaie. Da toate aceste ingrediente prin blender si gata!

Cina
Prepara o supa cu potasiu! Ai nevoie de 2 cartofi, 2 morcovi, 2 teline, o radacina de patrunjel, o cana cu napi si o cana cu sfecla rosie. Pune totul pe foc intr-o oala cu apa si lasa la fiert legumele timp de 2 ore. Dupa ce e gata, strecoara legumele si serveste doar zeama. Cina trebuie luata in jur de ora 18:00 – 18:30 cel tarziu.

Pana te culci, mai poti consuma un ceai din plante, pentru a te pregati de somn. Daca ti se face foame, mananca o salata verde cruda sau tulpini de telina.

In ziua in care tii aceasta cura de detoxifiere de Craciun, este indicat sa te culci cat mai devreme.

Mai stii alte metode de detoxifiere de Craciun? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top