Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

9 tipuri de fosti iubiti si comportamentul lor dupa despartire. Tu pe care l-ai avut?

Te-a parasit sau l-ai parasit iar astazi te intrebi cum ai putut sta langa un astfel de om. Daca ai ceva noroc, e posibil sa il pastrezi ca prieten (foarte rare aceste cazuri, dar nu inexistente). Descopera lista celor 9 tipuri de fosti iubiti si comportamentul lor dupa despartire si alege care este cel pe care l-ai avut si tu.

1. FOSTUL CARE RAMANE DE FAPT ETERNUL

Sunt foarte multe femei care nu se pot desparti de fostii lor parteneri. Acestia le urmaresc toata viata> daca se muta intr-un oras, ii descopera si pe ei acolo, alaturi de noua lor familie sau singuri. Acesta apare in multe faze ca un blestem ori ca o binecuvantare. Comportamentul lui dupa despartire este confuz: parca ar vrea sa relege toate sentimentele frumoase din trecut dar in acelasi timp iti da de inteles ca trecutul este intr-adevar ceva de mult intamplat.

CITESTE SI: CATA INCREDERE AU FEMEILE IN IUBITII LOR, DUPA ZODIE

2. FOSTUL CARE NU VREA SA ACCEPTE DESPARTIREA

Exista si astfel de barbati. Acesta iti va cere in fiecare zi sa il ierti, sa ii mai acorzi a miliarda sansa de impacare. Este sufocant si singurul mod in care ii poti spune sa te paraseasca este cu fermitate ori defiland cu noua ta cucerire.

3. PASAREA PHOENIX

Este acel gen de iubit pe care l-ai avut in adolescenta si era cam uratel. Dar pe tine tocmai asta te-a atras: dintii lui imperfecti, aerul de tocilar sweet cu ochelarii pe nas si timiditatea specifica unui astfel de baiat. Anii au trecut si il redescoperi total schimbat: plin de patratele, bronzat, cu dantura perfecta, cu multe admiratoare in fata iar tu… iar tu… parca vrei sa ii ceri din nou numarul de telefon.

4. FOSTUL CU CARE AI CELE MAI FRUMOASE AMINTIRI

In relatiile de iubire traim tot felul de momente, unele de-a dreptul extreme, dar care ne incarca in acelasi timp. Daca ai avut un iubit cu care ai adunat tot felul de aventuri, acesta iti va aminti mereu de acestea, prieteneste, de fiecare data cand va veti vedea.

5. FOSTUL CARE SE LAUDA CU TINE SI ITI DA LIKE-URI

Este putin patetic dar cu siguranta ai avut parte si de un astfel de barbat. Se lauda in toate grupurile de prieteni ca ai fost a lui iar pe Facebook te umple de comentarii si like-uri cu nesabuita.

6. CAVALERUL

Acesta te va trata cu respect la toate receptiile, iti va saruta mana si iti va vorbi frumos, uitand toate momentele dificile prin care ati trecut impreuna si mai ales motivul dureros al despartirii.

7. PRIETENUL

Putine femei se pot lauda ca raman prietene cu fostul iubit. Unii barbati doresc sa pastreze legatura cu fostele partenere si chiar ies cu ele in oras, prin cluburi si cafenele, ca adevarati prieteni.

8. FOSTUL CARE TE URASTE

Dupa ce l-ai parasit (sau te-a parasit, dupa caz) acesta incepe sa nutreasca sentimente de ura fata de tine: ori a jucat teatru de-a lungul relatiei si a trebuit sa te suporte pentru ca avea un interes ori l-a durut atat de tare faptul ca i-ai dat papucii incat iti doreste tot ce e mai rau pe lume.

9. CEL CU CARE TE IMPACI

Exista fosti iubiti care devin actuali, iar si iar. Acel barbat pe care, oricat de mult ai incerca sa il uiti, iti ocupa mintea si sufletul in mod neconditionat.

Tu de ce experienta ai avut parte?

Sursa foto: theodysseyonline.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top