Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

8 lucruri pe care să nu le accepți în relația ta, chiar dacă e Făt-Frumos

8 lucruri pe care să nu le accepți în relația ta, chiar dacă e Făt-Frumos:

1. SĂ TE CONTROLEZE
Dacă iubitul tău vrea să știe unde ești și care sunt prietenele tale, nu e nimic rău în asta. În momentul în care îți cere parola de la Facebook sau codul de acces în telefonul tău, relația voastră începe să se destrame.

2. GELOZIA NEJUSTIFICATĂ
Iubitul tău o fi Făt-Frumos și mai toate femeile întorc capul după el, însă nu este deloc cazul să îți faci inimă rea din orice privire pe care tipele din jur o aruncă asupra partenerului tău. Nu uita că și tu la un moment dat te-ai uitat la el.

CITEȘTE ȘI: LA CÂTE ZILE DE RELAȚIE TE VA ÎNȘELA, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

3. SĂ TE SCHIMBE
Dacă iubitul tău îți repetă în mod continuu că ar trebuie să te schimbi din varii motive și el te va ajuta la asta, înseamnă că nu te iubește pentru ceea ce ești și caută un ideal.

4. DISCUȚIILE NESĂNĂTOASE
Când unul dintre voi ridică tonul la celălalt și are tendința de a-i scoate ochii pentru orice detaliu nesemnificativ, acea relație este sortită eșecului.

5. SĂ TE MINTĂ
Nu îl lăsa să te mintă, chiar dacă vrei să vezi planul lui până la capăt. Arată-i din prima că nu ești deloc fraiera lui și spune-i bănuielile tale pentru a-l deconcerta.

6. SĂ NU FIE ALĂTURI DE TINE
Dacă îți dorești cu ardoare să îți îndeplinești un vis și iubitul tău nu te sprijină suficient de mult, este evident că nu te merită absolut deloc.

7. SĂ SE CERTE CU PRIETENII TĂI
Unul din testele supreme din orice relație îl reprezintă relația cu prietenii tăi. Dacă în gașca ta de prieteni există anumite persoane care nu sunt pe gustul iubitului tău, explică-i că ții foarte mult la ei și roagă-l să facă un efort de toleranță.

8. SĂ TE OBLIGE SĂ FACI SEX
Sau chiar să te șantajeze. A face sex e o decizie care trebuie luată de comun acord, nu doar atunci când doar o singură persoană are chef de nebunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top