Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri pe care femeile trebuie sa le stie pana la 30 de ani

Stil de viata

8 lucruri pe care femeile trebuie sa le stie pana la 30 de ani

Exista cateva lucruri pe care femeile trebuie sa le stie, sa le invete cat mai repede pentru ca atunci cand se vor afla in floarea varstei sa stie cum sa paseasca in societate si mai ales cum sa evite tristetile.

Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie decat sa i se spuna ca este frumoasa, capabila, si chiar sa i se ofere sansa sa demonstreze ca nu este sexul slab? Nu tot timpul ajunge un compliment, mai ales atunci cand femeile nu invata sa isi aprecieze propria personalitate, sa isi dea importanta pe care o merita.

1. Sufletul poate fi imbogatit tot timpul!

Experientele spirituale, aventurile, calatoriile indraznete, situatiile limita, compromisurile nu trebuie sa inceteze niciodata deoarece imbogatesc sufletul la orice varsta.

Daca ai impresia ca odata ajunsa la 30 de ani nu mai meriti sa faci anumite lucruri din cauza varstei, renunta la aceasta idee periculoasa. Varsta sufletului tau conteaza cel mai mult!

10 obiective sexuale pe care femeile trebuie sa si le propuna pana la 40 de ani

5 lucruri pe care femeile trebuie sa le ignore la orice barbat

2. Nu-ti fie teama sa ceri ajutor!

Nu te sfii sa ceri ajutor. Nu e nicio rusine sa iti recunosti vulnerabilitatile sau limitarile. Faptul ca ai atins o varsta nu te face atotputernica.

3. Fii sincera!

Probabil ca, trecand prin viata, ai observat ca falsitatea castiga tot mai mult teren si ai pierdut multe trenuri din cauza sinceritatii tale. Ce conteaza? Daca ai fost TU in fiecare secunda si te-ai simtit bine, esti mai castigatoare decat celelalte!

4. Traieste viata ta, nu a altora

Cei care te intreaba de ce nu te-ai maritat si nu ai facut un copil ar trebui sa taca. Cine sunt ei sa comande in viata ta? Cunosc oare toate contextele prin care ai trecut? Nu face pe plac gurii slobode a lumii.

5. Calatoreste singura!

Este cea mai frumoasa si implinitoare experienta. Vei intalni oameni cu povesti de viata interesante si vei trai propria ta poveste pentru ca nu vei avea pe nimeni langa tine care sa iti distraga atentia de la lucrurile pe care vrei sa le vezi si traiesti in calatoria ta.

6. Fa-ti mai putine griji, dar nu renunta la ele de tot

Fa-ti mai putine griji in legatura cu banii, cariera, viata ta sentimentala. Nu renunta la visele care simti ca te ajuta sa te definesti mai bine. Fii mai spirituala. cu alte cuvinte.

7. Comparatiile nu te ajuta la nimic

Exact ce spuneam la punctul 4. Faptul ca prietenele tale au o familie si o casa ori o cariera stralucitoare nu inseamna ca sunt mai fericite sau mai triste decat tine.

8. Munceste ca sa traiesti, nu ca sa supravietuiesti

Nu munci pentru a supravietui. Asta nu e viata. Munceste pentru a avea un trai decent, pentru a-ti permite acele lucruri care sa te faca sa te simti libera si confortabila cu existenta ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top