Connect with us

Revistateo.ro

8 calități exclusiv masculine după care femeile sunt înnebunite

Stiri

8 calități exclusiv masculine după care femeile sunt înnebunite

8 calități exclusiv masculine după care femeile sunt înnebunite:

1. PRIVIRE, ZÂMBET, MÂINI
Nu e vorba neapărat de un bărbat cu un fizic perfect, care petrece ore în șir la sală (deși nu ar fi rău) ci este vorba despre un bărbat îngrijit, cu mâini frumoase, dar nu metrosexual. Mâinile, privirea și zâmbetul unui bărbat sunt calități determinante pentru o primă întâlnire, pentru o femeie.

2. INTELIGENȚA
Femeile sunt fascinate de bărbații deschiși la minte și culți, dar să nu facă o paradă din asta. Femeilor nu le plac bărbații care vorbesc mai mult decât ele.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CE SPUN BĂRBAȚII DESPRE PĂRUL TĂU

3. RESPONSABILI
Femeile adoră bărbații care întâmpină problemele cu campul limpede, gândind la rece, ceea ce uneori reprezentantele sexului frumos nu reușesc deoarece sunt copleșite de emoție.

4. PUTERNICI
Femeile au fost tot timpul atrase de bărbați puternici, și nu vorbim aici doar de puterea financiară sau cea care reiese din mușchi, ci mai degrabă de un echilibru emoțional.

5. SIMȚUL UMORULUI
Femeile caută bărbați care iau viața în piept cu lejeritate, care sunt capabili să-și facă autocritică și să râdă de ei înșiși sau care știu să speculeze latura amuzantă a fiecărei situații.

6. SENZUALI
Bărbații care își rezervă puțin timp pentru a-și pune în practică calitățile de seducție rezultă foarte senzuali. Bărbații care își arată vulnerabilitățile, latura erotică și grija pentru a te face să te simți bine sunt exact ceea ce cauți.

7. EMPATICI
Inteligența emoțională este foarte importantă în orice relație. Să ai alături de tine un bărbat care te înțelege în momentele tale grele (mai ales că femeile se deprimă ușor) este ca și cum ai câștiga la loz în plic.

8. PROTECTORI
Bărbatul care te face să te simți sigură pe tine și protejată în permanență este bărbatul ideal. Există bărbați care cu o singură privire sau gest pot face o femeie să se simtă confortabilă și în siguranță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top