Connect with us

Revistateo.ro

7 trucuri pentru ca parfumurile tale să dureze mai mult

Stiri

7 trucuri pentru ca parfumurile tale să dureze mai mult

Tocmai ai cumpărat o nouă sticlă de parfum și vrei să dureze cât mai mult posibil? Parfumurile trebuie să fie depozitate și manipulate cu grijă, astfel încât să nu își piardă mirosul original. Uleiurile și alcoolii din parfumuri se descopun în prezența umidității, căldurii și a luminii. Iată mai jos 7 trucuri pentru ca parfumurile tale să dureze mai mult!

1. Cu cât mai puțină lumină, cu atât mai bine. Lumina directă a soarelui este un mare NU pentru parfumuri. Prea multă lumină le face să se degradeze, iar după ceva timp își vor pierde din miros. Așadar, alege un loc mai întunecat pentru păstrarea sticluțelor. Acesta este cel mai important sfat despre depozitarea parfumurilor.

CITEȘTE ȘI: TOP 6 TRUCURI DE FRUMUSEȚE PE CARE NU ȚI LE-A SPUS NIMENI

2. Mai puțină caldură. Asigurați-vă ca sticlele de parfum nu primesc prea multă căldură. Interioarele reci ale dulapurilor cu haine sunt perfecte pentru depozitare. Temperaturile extreme sunt dăunătoare și fac parfumurile să își piardă mirosul puternic.

3. Locurile uscate sunt de preferat. De multe ori suntem tentate să păstrăm sticlele de parfum în baie. Asta este cea mai mare greșeală. Umiditatea degradează calitatea parfumului. Acesta ar trebui păstrat într-un loc ferit de aburi. Este recomandat să ținem esențele departe de baie.

4. Nu agita sticlele! Manevrează-le cu grijă!

5. Curăță orice aplicator pe care îl folosești. Uneori parfumurile nu vin în sticle cu pulverizator și în schimb trebuie să cumperi tu unul. Ai grijă să îl cureți de fiecare dată când îl folosești.

6. Nu lăsa parfumul cu capacul desfăcut. După ce îl folosești, acoperă imediat sticla cu capacul. Astfel nu pătrunde umezeală și nu lași parfumul expus prea mult timp.

7. Sticlele. Recipientele de culoare închisă, mată, sunt cele mai bune. Acestea vor împiedica pătrunderea luminii și totodată degradarea lichidului din interior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top