Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Astro-FUN

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Iti spunem care sunt zodiile care pot face ce vor ele din mintea ta. Intra in subconstientul tau cu un talent greu de descris si pot fi periculoase daca au interese ascunse ce iti pot leza afectivitatea. Afla secretele zodiilor care stiu cum sa se joace cu mintea ta.

Nu e vorba de manipulare aici, e mai mult de atat. Aceste zodii isi dau suficient timp pentru a convinge pe cineva de ceva, deci e mai mult decat un simplu act de persuadare deoarece el poate dura de la luni la ani de zile, ori in cazul manipulatorilor obisnuiti, vorbim despre o situatie determinata in timp.

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta sunt:

SCORPION

Cunoscut pentru firea sa machiavelica, pentru carisma si autenticitatea cu care poate face lucruri mai putin placute la vedere, semnul de apa este de departe cel mai bun jongleur cu mintile oamenilor. Isi foloseste atat cuvintele bine alese, dar mai ales gestica. Scorpionul pune mare accent pe limbajul nonverbal si reuseste de fiecare data sa se impuna fara a transpira deloc.

CAPRICORN

Capricornul este rational, introvertit si extrem de pregatit pentru orice situatie. N-ai sa vezi niciodata un Capricorn care sa nu aiba un plan de rezerva. Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva ori vrea sa evite o despartire, are capacitatea de a baga mana in capul partenerului (evident, metaforic vorbind) pentru a-i schimba modul de gandire si a-l face sa creada ca ia o decizie proasta daca il paraseste.

Capricornul este un fel de vrajitor care isi foloseste la maximum punctele vulnerabile pentru a-i sensibiliza pe ceilalti, fara a face scene dramatice de un penibil absolut. Totul se construieste cu tact, cu multa intelepciune, uneori chiar diabolica.

GEMENI

Nici nativul Geaman nu este strain de tehnicile de manipulare. Acesta intra in mintea ta cu zambete si veselie, iar cand este acolo, o modifica substantial. Te poate face sa crezi ca gresesti cand, de fapt, ai facut lucrurile in mod corect, sau ca ai facut bine cand, de fapt, ai dat-o in bara. Geamanul strange informatii folosindu-si doar privirea si actioneaza in forta.

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Zodiile cu care nu trebuie să te cerți niciodată. Se spune că totul este permis în dragoste și război. În timp ce zodia poate să vă avertizeze cu tărie împotriva anumitor relații, nimic nu poate face cosmosul pentru a vă împiedica să interacționați cu un semn zodiacal pe care nu ar trebui să-l aveți în preajmă.

Fiecare semn astrologic are ceva de învățat, dar nu fiecare este ideal pentru a intra într-o relație iubitoare și dedicată.

Mai jos vă vom prezenta zodiile cu care nu ar fi bine să te cerți niciodată, indiferent de ceea ce spune inima ta.

BERBEC: nu te certa cu LEU

Vor fi atât de multe scântei care se arborează între aceste două semne de foc, încât va dura câteva secunde pentru ca prima să explodeze.

Dacă ați ales să deveniți prieteni, Berbecul și Leul ar face un duo foarte dinamic, dar până la prima ceartă.

TAUR: nu te certa cu LEU

Taurul își vede partenerii ca premiu. Leul îi place să fie prețuit, dar strălucirea lor va scădea sub posesia Taurului. Leul va deveni lenjer și plictisit, dar se va simți prea rău pentru a părăsi un partener care este atât de devotat.

Mândria unui Leu îl va face să dea totul la o relație, chiar dacă ar fi mai sănătoși și mai fericiți dacă s-ar fi despărțit. Dacă căutați ceea ce trebuie să faceți în această situație, Taur, nu-l întrebați pe Leu. Va ieși cu scântei.

GEMENI: nu te certa cu SCORPION

Dacă vor într-adevăr Scorpionul să rămână în jur, atunci Gemenii vor trebui să practice o anumită discreție. Însă stresul Gemenilor, care încearcă să păstreze un secret, se va transforma în revoltă și apare cearta.

RAC: nu te certa cu BERBEC

Comunicarea este ceea ce sparge aceste două semne. Berbecul are tendința de a spune adevărul într-un mod direct, fără bariere.

În prietenie, Rac poate învăța inteligența emoțională a Berbecului, în timp ce Berbecul învață Racul pentru a fi mai tare. Când nu se mai ascultă unul pe celălalt apare cearta.

LEU: nu te certa cu VĂRSĂTOR

Leul cere multe în relații, mai ales de la acest semn de aer. Vor veni constant la Vărsător pentru sfaturi despre tot. Dar pentru că Leu este de asemenea mândru, ei vor nega faptul că Vărsătorul are vreo influență asupra lor și că nu au încredere în opinia cuiva mai mult decât a lor.

Vărsătorul va deveni nemulțumit și uite așa apare cearta, care ar trebui evitată.

FECIOARĂ: nu te certa cu CAPRICORN

Aceste două semne ale pământului vor împărtăși un interes în practică și vor construi fundații puternice, dar nu va fi chiar atât de multă chimie sexuală sau scânteie romantică. Singura situație ca cele două semne să nu se certe este să rămână prieteni.

BALANȚĂ: nu te certa cu RAC

Întotdeauna Balanțele vor să țină sentimentele Racului ridicate, iar atunci când nu pot, vor fi frustrați de relație. În același timp, Racul se va simți vinovat și fără intenție apare cearta.

SCORPION: nu te certa cu PEȘTI

Scorpionul se ridică din adâncurile oceanelor, în timp ce Peștii preferă să înoate cu curenții emoționali. Peștii vor simti ca Scorpionul este un prădător, tragându-i în adâncuri pentru a avea sărbătoarea lor.

Aceste două semnează au mai multe în comun decât diferențele, așa că nici o încredere nu se va forma vreodată între ele.

SĂGETĂTOR: nu te certa cu Fecioara

Această relație ar putea fi destul de distractivă, dar de obicei durează prea mult pentru ca Săgetatorul să-i facă pe nativii în Fecioară să se descopere. Săgetătorul își pierde răbdarea și așa se termină relația, fie că e amoroasă, de amiciție, de afaceri.

CAPRICON: nu te certa cu BALANȚĂ

Capricornul este dornic să planifice pentru viitor. Balanța este opusul. Capricornul va fi mult mai fericit dacă va găsi pe cineva care privește în viitor în măsura în care o fac. Compatibilitate scăzută între aceste două semne!

VĂRSĂTOR: nu te certa cu TAUR

Vărsătorul se va simți limitat de o relație cu Taurul și cu cât Vărsătorul încearcă să câștige distanța, cu atât Taurul va fi mai stresat. Relația se va sfârși când Vărsătorul va răbufni.

PEȘTI: nu te certa cu GEMENI

Peștii valorizeaza armonia, iar Gemenii la fel – până cand a doua personalitate își arată „capul” și înceapa haosul. Gemenii trebuie să fie cu un partener care să poată deține spațiu pentru dualitățile lor, iar Pestii trebuie să găsească pe cineva care prețuiește mesajul lor de pace veșnică.

Compromis la tot pasul între aceste două zodii, altfel nimic nu va funcționa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top