Connect with us

Revistateo.ro

8 sfaturi pentru prima întâlnire

Cuplu

7 sfaturi pentru prima întâlnire

Ai o singură șansă să faci o impresie bună la prima întâlnire așa că iată 10 lucruri care ar trebui să se întâmple la prima cină oficială cu bărbatul pe care îl placi!

1. Lasă bărbatul să fie bărbat. Ei trebuie să facă toate planurile și să aranjeze toate detaliile, nu te implica prea mult în organizarea primei întâlniri pentru că nu este datoria ta să faci asta.

2. Luați cina împreună. Când mergeți să luați masa, îi poți observa cu atenție manierele, îl poți cunoaște mai bine și puteți petrece timp de calitate împreună. În plus, este ceva mult mai oficial și mai serios decât a merge la un suc sau la o plimbare. Încurajează-l să ia în vedere acest plan.

CITEȘTE ȘI: 7 LUCRURI PE CARE BĂRBAȚII LE CONSIDERĂ NEATRĂGĂTOARE LA FEMEI

3. Bea cu moderație. Nu este un lucru urât să bei la prima întâlnire. Unii oameni chiar au nevoie de un pahar sau două pentru a se relaxa și a se manifesta în largul lor. Ideea este să nu îți depășești limitele, pentru că riști să faci o impresie foarte proastă.

4. Alege subiecte interesante. Bărbații adoră femeile care pot dezvolta o discuție despre subiecte interesante, captivante. Oricine poate vorbi despre prieteni sau locul de muncă, însă nu oricine poate duce la capăt o discuție mai inteligentă.

5. Zâmbește. E atât de simplu! Bărbații sunt atrași de femeile bine dispuse, care zâmbesc și se simt în largul lor. Pozitivitatea este de apreciat în orice situație!

6. Pune-i întrebări. Cu siguranță el abia așteaptă să îți răspundă la tot ce vrei să știi despre el. Nu te sfii și află mai multe. Este o ocazie bună să îl studiezi, însă ai grijă să nu îl pui într-o postură proastă.

7. Ascultă-l cu atenție. Este extrem de important să îl faci săse simtă ascultat și apreciat. Acordă-i atenție, arată interes pentru tot ce îți povestește și nu îl întrerupe.

 

1 Comment

1 Comment

  1. vio

    2014-12-12T01:01:09+02:00 at 2014-12-12T01:01:09+02:00

    sunt decat 7 sfaturi :p

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top