Connect with us

Revistateo.ro

7 semne că viața voastră sexuală NU funcționează

Cuplu

7 semne că viața voastră sexuală NU funcționează

7 semne că viața voastră sexuală nu funcționează:

1. ORGASMUL
Un prim semn că viața voastră sexuală este un dezastru este acela că vă atingeți orgasmul din ce în ce mai greu, mai ales tu. Există mulți bărbați care cred că orgasmul se termină atunci când au doar ei orgasm, însă nu este așa.

2. NU MAI AVEȚI INTERES
Atunci când unul dintre voi nu mai este la fel de încântat de ideea de a face sex, e un semnal că relația sexuală e pe ducă. Singurul mod de a restabili pasiunea și atracția sexuală este prin comunicare. Spune-i că ai observat distanțarea sa și întreabă-l ce urmărește cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: CE ESTE BDSM, PRACTICA SEXUALĂ CARE A SCANDALIZAT LUMEA DUPĂ „50 SHADES OF GREY”

3. DUREAZĂ PUȚIN
Sexul scurt este o soluție atunci când sunteți foarte ocupați și ați prins un moment prielnic să vă eliberați hormonii. Însă dacă majoritatea partidelor sunt așa, aceasta nu poate fi numită nicidecum viață sexuală.

4. MEREU ACEEAȘI POZIȚIE SEXUALĂ
E plictisitor să faci de zeci de ori sex în aceeași poziție sexuală. La un moment dat veți ajunge amândoi la saturație și veți căuta parteneri extra-relație dispuși la noi aventuri și practici sexuale. Dați-vă șanse și încercați lucruri noi.

5. NU IEȘIȚI DIN DORMITOR
Știm că dormiorul e locul unde, mai ales dacă ești obosită, vrei să petreci tot timpul liber care ți-a rămas. Însă a face sex mereu în dormitor poate însemna o plafonare și o blazare care se instalează fără să-ți dai seama.

6. SIMȚI SEXUL CA O RESPONSABILITATE
Iar acest lucru este valabil și pentru el. Sexul nu este o datorie de cuplu ci o activitate care trebuie să vină din dorința fiecăruia.

7. PRETEXTE
„Mă doare capul” sau „sunt în acea perioadă a sarcinii” sunt cu siguranță propozițiile pe care le urăsc toți bărbații atunci când au poftă de amor. Aceste pretexte se nasc atunci când nu mai există atracție, respectiv dorință sexuală din partea ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top