Connect with us

Revistateo.ro

7 obiceiuri proaste în FRUMUSEȚE la care trebuie să renunți ACUM

Stiri

7 obiceiuri proaste în FRUMUSEȚE la care trebuie să renunți ACUM

1. TE CULCI MACHIATĂ
De multe ori femeile se culcă machiate deoarece sunt prea obosite pentru a mai face efortul de demachiere, însă știi cu adevărat ce presupune acest obicei pentru tenul tău? Nu renunța la ritualul de demachiere oricât de obosită ai fi! Un gel sau lapte demachiant ori chiar apa minerală fac minuni și îți lasă tenul să respire peste noapte. Dacă dormi machiată ai toate șansele să-ți distrugi tenul, formându-se puncte negre și riduri sau linii în zone ale feței unde nu ar trebui să apară în mod normal. De asemenea, dacă dormi machiată ai toate șansele să reduci luminozitatea feței.

2. UIȚI DE PROTECȚIA SOLARĂ IARNA
Chiar dacă afară ninge sau plouă și este extrem de frig, razele ultraviolete pot uneori să fie atât de perverse îmbătrânindu-ți tenul fără să te aștepți. Ai auzit cu siguranță de fenomenul meteo „soare cu dinți”, așa că o simplă cremă hidratantă pe timpul zilei te va proteja de intențiile ascunse ale soarelui, care îți pot afecta melanomul și poate duce la cancer de piele.

3. ÎȚI ROZI UNGHIILE
Deși este un obicei specific masculin, multe femei fac și ele asta. Ori își rod unghiile, ori mușcă din pielițele crescute și deranjează cuticulele în mod permanent, uneori până la sângerare. Renunță la acest obicei anti-estetic și ia măsuri: fă-ți manichiura măcar o dată pe săptămână pentru a nu fi nevoită să îți rozi unghiile din două în două zile.

4. UIȚI SĂ BEI APĂ
În afară de beneficiile pentru sănătate, hidratarea este esențială și pentru frumusețe. O piele hidratată și fină se menține tânără mai mulți ani, spre deosebire de o piele în care celulele primesc apă din Paști în Crăciun. Asigură-te tot timpul că ai la tine o sticlă cu apă minerală sau apă plată, chiar și dacă mergi doar la piață să îți faci cumpărăturile.

5. NU ÎȚI REFACI MACHIAJUL PESTE ZI
Dimineața pornești de acasă foarte frumoasă și bine machiată, însă, pe parcursul zilei fondul de ten se deteriorează, în funcție de mediul în care ajungi. Dacă e mult praf în zonă vei avea o piele plină de praf amestecată cu fond de ten. Ia la tine o trusă minimă de machiaj și refă-ți machiajul atunci când observi schimbări drastice față de cum ai pornit dimineața de acasă.

6. ÎȚI SMULGI PREA MULTE FIRE DIN SPRÂNCENE
Pensatul le face pe femei mai frumoase, deoarece le scoate ochii în evidență și le luminează fața. Însă sprâncenele acelea fine, subțiri spre insesizabile, nu mai sunt la modă de mult. Astăzi se poartă sprâncene bine proporționate spre groase, așa că evită să pari că ai avea un contur de creion în loc de sprâncene adevărate.

7. NU AI GRIJĂ DE GÂTUL TĂU
Aspectul feței tale poate să fie o prioritate de înțeles însă nu neglija gâtul! Pielea gâtului este o piele sensibilă care îți poate trăda vârsta! Dacă nu ai grijă și nu o hidratezi cu creme speciale pe bază de plante, pe față vei avea o vârstă, iar la gât lumea va putea observa vârsta ta din buletin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top