Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care NU LE ȘTII despre SEX

Stiri

7 lucruri pe care NU LE ȘTII despre SEX

1. DA, MĂRIMEA CONTEAZĂ ȘI A CONTAT ÎNTOTDEAUNA!
Femeile care spun că mărimea nu contează preferă stimularea clitoridiană. Specialiștii în sex o spun clar și răspicat: mărimea este importantă pentru femeile care vor să experimenteze orgasmul vaginal. Pe lângă mărime, este importantă și măiestria cu care partenerul femeii știe să se poarte în pat.

2. SOMNUL BATE SEXUL
Pe lista plăcerilor într-o viață de om figurează somnul și sexul, printre altele. Într-un sondaj realizat de oamenii de știință în 2012 somnul iese învingător. Deci, cei mai mulți oameni preferă uneori să doarmă decât să facă sex.

3. SPERMA TE SCAPĂ DE DEPRESIE!
Pare halucinant, dar lichidul seminal masculin nu este bun doar la făcut copii ci și la tratarea depresiei. Femeile care iau contact cu sperma trăiesc o ameliorare a depresiei (dincolo de faptul că sexul în sine este deja un remediu anti-depresie), față de cele car folosesc prezervativul.

4. BĂRBAȚII SE EXCIĂ MAI UȘOR DACĂ SUNT ALINTAȚI
Iar de vină pentru acest lucru este oxitocina, care se eliberează la fiecare alint sau îmbrățișare primită din partea partenerei.

5. NU EXISTĂ PRIETENIE ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE FĂRĂ SEX
Decât dacă acel bărbat este homosexual. Bărbații au toate motivele să fie geloși atunci când observă că alți masculi le dau târcoale iubitelor lor. Și asta deoarece toți urmăresc același lucru: să ajungă în pat cu ele.

6. FEMEIA E MAI DISPONIBILĂ VARA
Spre deosebire de bărbat, care ar face sex fără nicio problemă în orice perioadă a anului, femeile sunt dispuse la jocuri sexuale și partide de amor de neuitat mai mult vara decât în sezonul rece, susțin studiile cercetătorilor.

7. PLOAIA ADUCE COPILUL, NU BARZA
Potrivit mai multor studii, majoritatea copiilor de pe planetă au fost concepuți într-o noapte furtunoasă sau o zi în care afară cădea apă cu găleata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top