Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

7 greseli de makeup care te fac sa pari obosita

Este foarte greu sa pari fresh si odihnita complet dimineata inainte sa pleci la birou, dar este si mai greu daca machiajul nu te ajuta. Vestea buna este ca poti evita sa arati ca si cum nu ai fi dormit deloc. Invata din greselile de mai jos si vei arata mult mai odihnita.

Gresala numarul 1: Folosesti culori monotone
Sa creezi diferente intre trasaturile fetei te ajuta sa pari mult mai odihnita. In loc sa folosesti o culoare simpla, uni-dimensionala pentru toata fata, defineste subtil sprancenele, ochii, obrajii si buzele.

Gresala numarul 2: Folosesti o crema anti-cearcane gresita
Crema anti-cearcane care este prea inchisa sau prea deschisa la culoare, inevitabil te face sa pari obosita. Aplica-ti crema intr-o camera bine luminata pentru a fi sigura ca are o culoare cat mai naturala. Iar atunci cand testezi un produs, folosesti o oglinda de mana pentru a vedea cum arata in camera diferite cu lumini diferite.

Gresala numarul 3: Nu folosesti primer pentru ochi
Este foarte periculos daca nu folosesti primer si iti aplici un contur inchis. Primerul previne culoarea inchisa sa se intinda sis a arati precum un raton. (Sau folositi un dermatograf rezistent la apa pe linia genelor de jos).

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top