Connect with us

Revistateo.ro

6 uleiuri esențiale pe care le poți folosi în loc de parfum

Frumusete

6 uleiuri esențiale pe care le poți folosi în loc de parfum

Uleiurile esențiale au o aromă extrem de puternică și de aceea ele sunt deseori folosite pe post de parfum. Deși unele dintre ele au mirosuri întepătoare, există uleiuri care au un parfum grozav și sunt ideale pentru a fi utilizate în acest scop. Majoritatea parfumurilor din comerț conțin ingrediente chimice care sunt dăunătoare pe termen lung, așa că uleiurile esențiale sunt o variantă mult mai blândă cu pielea. Iată care sunt cele mai îmbietoare arome!

1. Uleiul esențial de iasomie se numără printre cele mai râvnite. Deși are un preț cam piperat și uneori poate fi dificil de găsit, se merită toate eforturile, mai ales dacă te pregătești pentru o ocazie specială. Parfumul său dulce și floral te ajută să te eliberezi de anxietate și te relaxează.

CITEȘTE ȘI: 5 PARFUMURI PE CARE AR TREBUI SĂ LE PORȚI CEL PUȚIN O DATĂ

2. Uleiul esențial de trandafiri. Dacă iubești trandafirii aceasta este o variantă extraordinară pentru tine. Este un ulei cu o aromă puternică, așa că trebuie să îl utilizezi cu grijă. Două picături sunt absolut suficiente.

3. Uleiul esențial de patchouli are un miros calmant, potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Deși pentru unele gusturi s-ar putea să fie prea lemnos, acest parfum este perfect pentru o seară romantică.

4. Uleiul esențial de ylang ylang are o aromă care îți echilibrează simțurile și te eliberează de stres. Este o aromă deseori folosită la prepararea cremelor de corp sau a gelurilor de duș, tocmai pentru acest motiv. Este un parfum romantic, floral.

5. Uleiul esențial de portocală este potrivit atunci când simți nevoia unui parfum fresh. Aroma sa citrică te înveselește și îți ridică moralul instant. Deoarece este mult prea puternic, este indicat să îl amesteci înainte de aplicare cu un alt tip de ulei vegetal cum ar fi uleiul de migdale sau de jojoba.

6. Uleiul esențial de vanilie. Dacă îți plac parfumurile dulci, uleiul esențial de vanilie este cea mai bună variantă pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top