Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 trucuri sa calatoresti cu un buget redus in ultima luna de vara

Ti-a mai ramas o luna la dispozitie pentru a te bucura de vara. Daca ai probleme financiare si nu iti permiti cine stie ce excursie, noi iti spunem cum poti sa ai o vacanta de vis, acum pe final de sezon, cu bani putini.

6 trucuri sa calatoresti cu un buget redus in luna august:

1. ALEGE ATENT DESTINATIA

Alege in mod atent destinatia. Stiai ca, in ciuda faptului ca sunt tari foarte indepartate, Mexic, Ecuador, Laos, Vietnam sau Belize sunt printre cele mai ieftine din lume? Cheltuielile in aceste tari sunt mult mai mici decat in multe tari europene. Problema la care trebuie sa te gandesti este achizitionarea unui bilet de avion cat mai accesibil ca pret.

CITESTE SI: Destinatie de vis: Maui

2. MANANCA LA FEL CA BASTINASII

Nu te aventura in restaurante de lux ci mananca aceleasi alimente pe care le cumpara un neamt, spaniol sau englez din supermarketuri. Alege mancarea ieftina fara nicio jena si vei vedea ca vacanta ta nu te va goli de buzunare.

3. HOSTEL IN LOC DE HOTEL

Chiar daca esti o persoana comoda, doar nu ai mers intr-o localitate departe de casa ta pentru a fi cazat in lux. Iti poti sacrifica din comoditate si, daca alegi un hostel, te vei bucura la fel de bine de calatoria ta. Mai mult, vei iesi ceva mai ieftin.

4. NU UITA SA CALATORESTI CU TRANSPORTUL LOCAL

Taxi-urile sunt foarte scumpe, mai ales daca lumea observa ca esti turist. Fa-ti un abonament de o saptamana pentru transportul public si fa trasee prin orasul in care mergi la fel ca si locuitorii acestuia.

CITESTE SI: In Viena poti gusta cel mai delicios tort de ciocolata. De ce sa vizitezi acest oras!

calatoresti - 03082015 - 3

5. NU CALATORI SINGUR

Cel mai bine este sa mergi cu cineva. Cheltuielile se impart la doi iar asta veti observa mai ales in privinta mancarii si a anumitor produse de care vei avea nevoie abia la fata locului.

6. VIZITEAZA LOCURI CU INTRARE LIBERA

Exista o serie de obiective turistice cu intrare libera, insa prea putin le bagam in seama.

Sursa foto: returnofkings.com, road-trip-planning-time.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top