Connect with us

Revistateo.ro

adelina pestritu

Star

Adelina Pestritu a lansat proiectul “Travel with Adelina”

Adelina Pestritu a lansat proiectul “Travel With Adelina”, un proiect cu si despre calatorii in toata lumea, care acum pot fi descoperite pe contul https://www.instagram.com/travel_with_adelina/.

“Mi-am propus ca pana la varsta de 45 de ani sa vad toata lumea, iar prin intermediul acestui concept, sa pot imparti bucuriile mele cu cei care imi urmaresc activitatea virtuala. Este un vis devenit realitate. Cea mai mare dorinta a mea este sa cunosc cat mai multe stiluri de viata, culturi si locuri speciale. Este minunat sa vezi cum isi traiesc viata alti oameni din alte colturi ale lumii. Momentan sunt in Thailanda, dupa o vizita de o saptamana in Malta”, povesteste Adelina.

In Malta a fost pentru a doua oara pentru ca a fost atrasa la maximum de acel loc plin de poveste: “Laguna Albastra este locul in care nu as refuza niciodata sa merg. Apa de un turcoaz orbitor este magica. Golfurile malteze se aseamana putin cu cele din Italia, dar au ceva aparte. Acolo am intalnit peisaje de poveste si n-am ezitat sa le arat asta si celor care imi sunt zi de zi aproape pe https://www.instagram.com/travel_with_adelina/.”

Dupa cele 7 zile petrecute in Malta alaturi de buni prieteni, s-a decis sa porneasca o noua aventura, de data aceasta in Thailanda, tot alaturi de prieteni, cu totii fiind pregatiti sa descopere pentru prima data Asia. Odata ajunsa in Phuket, Adelina si-a programat cat mai multe excursii, iar peripetiile nu au intarziat sa apara:

“Ne asteptam sa fie o zi ploioasa, insa nu ne-am lasat descurajati de norii care isi facusera aparitia pe cer. Am mers inainte si am sperat sa fie o zi pe cinste. Si chiar a fost :)) Pentru a ajunge la una dintre grote, inaintam intr-o mini ambarcatiune printr-un tunel lung de 150 m si lat de 1.5 m in care trebuia sa stam pe spate pentru a nu atinge stancile care ne inconjurau si pe care, din cand in cand, mai circulau gandaci si paianjeni, de care am fobie si pe care ii puteam vedea doar la lumina lanternei. M-a incercat o senzatie accelerata de claustrofobie, care m-a facut sa-l rog pe cel care conducea barca, sa intoarca de urgenta. Tot ce-mi doream in acel moment era sa vad macar o raza de lumina. Pret de cateva minute am blocat traficul in grota, dar eram in stare sa dau orice ca sa pot iesi de acolo”, isi aminteste Adelina.

Dupa aceste momente, Adelina si prietenii ei au vizitat faimoasa insula James Bond, iar la momentul intoarcerii spre hotel, a avut parte de noi aventuri: in larg a inceput o furtuna napraznica: “Eram uzi pana la piele si saream pe valurile Marii Andaman de parca platisem bilet la un parc de distractii. Recunosc ca m-am speriat pentru ca inaintam din ce in ce mai greu si era apa peste tot. Ne-am facut ciuciulete. Desi am trecut prin multe stari conduse de suspans si panica, acum le consider amintiri de neuitat, la care ma gandesc amuzata si bucuroasa.”

In urmatoarele zile pe care le va petrece in Thailanda, Adelina si-a propus sa experimenteze preparatele culinare locale, sa se joace cu maimutele, sa ajunga pe cat mai multe insule din apropierea Phuketului, sa faca snorkelling, sa se plimbe cu scuterul pe insula, iar toate acestea le va imparatasi pe contul ei de Instagram, “Travel with Adelina”: https://www.instagram.com/travel_with_adelina/.

“Va pregatesc multe surprize in cadrul proiectului de Travel_withA_Adelina. Tot ce trebuie sa faceti este sa ma urmariti pe https://www.instagram.com/travel_with_adelina/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top