Connect with us

Revistateo.ro

6 TIPURI DE BĂRBAȚI CU CARE NU AR TREBUI SĂ FACI SEX NICIODATĂ

dragoste

6 tipuri de bărbați cu care NU ar trebui să faci DRAGOSTE niciodată!

6 tipuri de bărbați cu care NU ar trebui să faci DRAGOSTE niciodată! Vrei să stai departe de probleme în amor, însă faci ce faci și dai tot peste bărbatul nepotrivit? Iată 6 indicii care îți spun dacă tipul pe care l-ai întâlnit te merită sau nu în pat.

1.Bărbatul care se ambalează că stai pe Facebook

Dacă se enervează când te vede că faci fețe-fețe pentru un selfie perfect de pus pe Facebook, sau după ce ai comentat pe paginile de socializare ale prietenelor, tipul este o alegere deloc inspirată. În aceeași categorie intră și bărbații care publică mesaje misogine pe paginile lor de socializare.

2.Bărbatul care se refuză să se îmbrace bine la întâlnire, dar are pretenții de la partenera lui

Dacă ideea de a fi gata pentru întâlnire este să-și pună o pereche de blugi lălâi și pantofi cu botul pătrățos, ce par mai mari cu două numere, atunci te poți gândi că nu are gusturi la haine. Ceea ce nu este o tragedie! Însă atunci când are pretenția ca tu să fii ca scoasă din cutie, cu tocuri, bucle sau cine știe ce alte cazne la care te supui ca să arăți ireproșabil, atunci nu merită atenâia ta. Iar o ercompensă atât de prețioasă precum sexul cu tine nici nu intră în discuție.

CITESTE AICI: TOP 3 ZODII CARE SE GANDESC NUMAI LA SEX

3.Cel care se dă la tine pe site-urile de socializare

Îl știi de mai multă vreme, însă nu ați avut tangențe până acum. Brusc, dă like oricărei postări pe pagina ta, te abordează pe chat sau la fiecare mesaj pe care ți-l dă pe Facebook îți trimite câte un smiley face. Dacă ți se întîmplă toate acestea, atunci nu ar fi bine să faci sex cu el. Este un obsedat, interesat doar de un singur lucru. Și nu, nu ești tu centrul intereselor lui.

CITESTE AICIPOZITII SEXUALE CARE II EXCITA PE BARBATI

4.Tipul care se laudă cât de mult bea

În nici un caz nu trebuie să-ți intre în dormitor un astfel de exemplar. Un bărbat care se laudă cât de mult bea nu a depășit încă vârsta teribilismului de generală. În plus, dacă este adevărat că bea pe cât de mult pretinde, cu siguranță este într-o fază incipientă a unei boli cu care nu ai vrea să se confrunte bărbatul de lângă tine: alcoolismul.

5.Cel care nu este interesat de preocupările tale

Nu este imperios să fie preocupat de tot ceea ce îți place ție, fără excepâie. Însă dacă îți desființează pasiunile, pe motiv că sunt superficiale sau prea… siropoase, atunci nu merită atenția ta. Mai ales dacă în sfera intereselor lor intră lucruri dintre cele mai banale cum ar fi fotbalul, berea sau farsele stupide difuzate de posturile TV ori care circulă pe internet.

6.Bărbatul care își lasă camera la dispoziția oricui

Dacă un tip are camera la dispoziția tuturor celor cu care împarte apartamentul sau casa, atunci nu merită să-ți bați capul cu el. Gândește-te la situațiile în care ar trebui să rămâi la el peste noapte și în timp ce consumați actul sexual, unul dintre colegi intră în cameră fără să bată la ușă pentru a lua o… brichetă sau pentru a-și recupera sandwichul uitat acolo la prânz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top